Το Wellness όπως δεν το έχετε ξαναβιώσει

Τέσσερις ημέρες αναζωογόνησης στον μοναδικό προορισμό φυσικής ομορφιάς παρέα με το Loft4 για μια εμπειρία που σίγουρα δεν έχετε ξαναζήσει.

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ιδιοκτήτρια του Loft4, Φένια Τσιφτσάκη έχει σχεδιάσει αυτή την απόδραση για να γυμναστούμε με ευχάριστους τρόπους στην φύση, να απολαύσουμε ένα Spa μοναδικού κάλλους, να ανακαλύψουμε τις ευεργετικές ιδιότητες ενός Gong Bath για το σώμα και τον νου και φυσικά να γευτούμε τις θρεπτικές δημιουργίες του βραβευμένου Gaia Restaurant.

Από αυτήν την εμπειρία δεν θα

λείπει τίποτα, θα κάνουμε Pilates class με θέα τα βουνά – Διαλογισμό στον πιο καθαρό αέρα – Trekking στον επιβλητικό Μυστρά – Hiking σε πανέμορφα μονοπάτια – Aqua Gym – Stretching στον χώρο γυμναστικής στο δάσος και άλλες πολλές μοναδικές δραστηριότητες ικανές να καλύψουν κάθε γούστο.
Το ταξίδι για την σωματική και πνευματική ευεξία σας περιμένει 6 με 9 Οκτωβρίου μάθετε περισσότερα στο site του Loft4 και εξασφαλίστε την θέση σας κάνοντας ένα δώρο πολυτελείας στους εαυτούς σας που σίγουρα το αξίζουν…

Μια ματιά ακόμα:

Παντζάρι: 3 τέλειες συνταγές που πρέπει να δοκιμάσετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα