Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: «Δεν θα διαγράψω μία γνωριμία σαράντα χρόνων για αυτό το λόγο»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε εν μέσω πυρκαγιών, ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής.

«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά

με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία. Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.

Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Πατούλης.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, ο Χάρης Ρώμας που είναι πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του, στήριξε δημόσια μέσα από τα social media τον Γιώργο Πατούλη και μεταξύ άλλων τόνισε πως «δεν θα διαγράψω μία γνωριμία σαράντα χρόνων για αυτό το λόγο».

Παρακάτω όσα έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Χάρης Ρώμας

«Η απόφαση του Γιώργου Πατούλη, του πάνω από όλα φίλου μου Γιώργου, να αποσυρθεί από την αυτοδιοικητική κούρσα για να μην δημιουργήσει αντάρτικο μέτωπο ενάντια στην παράταξη που τιμά και στηρίζει χρόνια, αποδεικνύει ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία.

Για το ατόπημα του ζεϊμπέκικου που χορεύτηκε την εντελώς λάθος στιγμή απολογήθηκε και δεν υπάρχει περίπτωση να διαγράψω μία γνωριμία σαράντα χρόνων για αυτό το λόγο.

Ούτε θα επιτρέψω να διεξάγεται μπροστά μου αυτό το ανάλγητο: «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».

Πολλά θα ειπωθούν από καλοθελητές αλλά συμβουλεύω, τουλάχιστον τους συνοδοιπόρους μου στην Περιφέρεια Αττικής επί της τετραετίας διοίκησης Πατούλη ,να μην δείξουν ίχνος αχαριστίας.

Να τον ευχαριστήσουν ολόψυχα για την ευκαιρία που μας έδωσε, ειδικά σε όσους είχαμε θεσμικούς ρόλους μεγάλων ευθυνών.

Δίπλα στον Γιώργο είδα και έμαθα τι σημαίνει να παράγεις αδιάκοπα κοινωφελές έργο, τι σημαίνει δρω για το κοινό καλό.

Το λέω και το εννοώ.

Θα πρέπει να έχει πολύ ισχυρές αποδείξεις κάποιος για να με κάνει να αλλάξω γνώμη για την αξιοσύνη αυτού του πολιτικού άντρα.

Εύχομαι καλή τύχη στην συνέχεια της πορείας του που αποκλείεται να μην είναι δημιουργική και συγκινημένος αυτή την στιγμή που γράφω την ανάρτηση στέλνω την αγάπη μου για μία ακόμη φορά».

View this post on Instagram

A post shared by Χαλάνδρι στο Φως – Haris Romas (@harisromas)


Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Σολωμού: Χορεύει ξέφρενα το νέο τραγούδι του Mente Fuerte

Έρωτας Φυγάς: Ο θάνατος που τσακίζει την οικογένεια Δεμερτζή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι νέοι σταθμοί της περιοδείας του – Τι θα συμβεί με τη συναυλία στη Ρόδο;

Keywords
Τυχαία Θέματα