Νέα Καλοκαιρινή Καμπάνια για την Stella Cometa: Καθημερινά κομψά κοσμήματα για κάθε ώρα της ημέρας!

Η Stella Cometa, γνωστή για την αισθητική που προσφέρει, με κομψότητα και φινέτσα, παρουσιάζει τη νέα του Καλοκαιρινή Καμπάνια. Με τη φιλοσοφία της “καθημερινής πολυτελείας” και της “γοητείας για όλες τις ώρες”, η Stella Cometa προσφέρει κοσμήματα που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σε συνεργασία με το PR Agency FMN, η φωτογράφιση για την καμπάνια πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη παραλία της Βουλιαγμένης. Η φωτογράφος Ελένη Παυλίδη κατάφερε

να αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο την αίσθηση του καλοκαιριού, δίνοντας έμφαση στη φυσική ομορφιά και τη λάμψη των κοσμημάτων.

Το μοντέλο Υπαπαντή Βασιλά αποτέλεσε την ενσάρκωση της καλοκαιρινής θεάς, με την αψεγάδιαστη εμφάνισή της να αναδεικνύει τα κοσμήματα με κομψότητα και λάμψη.

Η Πετρούλα Δουράμπεη, η ταλαντούχα make-up artist, δημιούργησε μακιγιάζ που αποπνέουν αίσθηση φρεσκάδας και ανεμελιάς, ακριβώς όπως είναι το καλοκαίρι και τα κοσμήματα της καμπάνιας.

Η νέα καμπάνια γιορτάζει το καλοκαίρι, τα καλοκαιρινά κοσμήματα και την ανέμελη διάθεση που το συνοδεύει. Ανακαλύψτε τη συλλογή της Stella Cometa και απογειώστε το στυλ σας με κομψά κοσμήματα που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.stellacometa.gr ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Σχετικά με την Stella Cometa

Η Stella Cometa είναι ένας κορυφαίος προορισμός για κοσμήματα που ειδικεύεται στη δημιουργία κομψών δημιουργιών για καθημερινή χρήση. Με μια μοναδική συνδυαστική αίσθηση στυλ, προσφέρουμε κοσμήματα υψηλής ποιότητας που αποπνέουν φινέτσα και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε τη συλλογή και αναβαθμίστε τον καθημερινό σας ενδυματολογικό συνδυασμό με μοναδικά κοσμήματα.

Μια ματιά ακόμα:

Barbiecore: Τα ροζ look της Emili Sindlev μας δίνουν την τέλεια έμπνευση!

Keywords
Τυχαία Θέματα