Η Angelina Jolie τόλμησε έναν από τους πιο δύσκολους χρωματικούς συνδυασμούς του καλοκαιριού

16:52 1/8/2023 - Πηγή: InStyle

Προτού το Quiet Luxury και το stealth wealth γίνουν τάση στο TikTok, η Angelina Jolie ήταν εκείνη που τα φορούσε πριν απ΄όλες τις άλλες.
Η ηθοποιός και ακτιβίστρια είχε πάντα τον τρόπο να μετατρέπει τα basics σε μοναδικής κομψότητας looks. Στην πιο πρόσφατη εμφάνιση η διάσημη σταρ τόλμησε έναν από τους πιο δύσκολους χρωματικούς συνδυασμούς τους καλοκαιριού και κατάφερε

να παραμείνει κομψή και classy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEST ONLINE SOURCE ABOUT ANGELINA JOLIE (@angelinajoliekl)

Την Κυριακή, η σταρ εθεάθη στη Ρώμη με ένα έντονο λευκό μεταξωτό φόρεμα σε συνδυασμό με ένα κρεμ σταυρωτό σακάκι. Πρόκειται για δύο αποχρώσεις τόσο κοντινές που συχνά όταν συνδυάζονται το αποτέλεσμα δείχνει πρόχειρο. Ωστόσο η Angelina τα έκανε να φαίνονται άψογα μαζί. Τα συνδύασε με μια μαύρη καπιτονέ τσάντα clutch, ένα χρυσό βραχιόλι, πολλά διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα ασορτί δαχτυλίδι και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου με ημιδιαφανείς φακούς. Τα σκούρα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν αβίαστο κότσο.

Το λευκό φόρεμα είναι η επιτομή του καλοκαιρινού στιλ σε κάθε του εκδοχή. Αυτό σημαίνει ότι στις διακοπές θα το φορέσουμε με κάθε δυνατό συνδυασμό! Η επιλογή της σταρ να το φορέσει με ένα ελαφρύ σακάκι σε μπεζ μας άρεσε γιατί αποπνέει vintage vibes και δείχνει αριστοκρατικό.

Angelina Jolie: Στρέφεται στη μόδα λανσάροντας το δικό της brand για καλό σκοπό

Keywords
Τυχαία Θέματα