“Το MasterChef δε μου αρέσει. Το βλέπω μόνο για τον φίλο μου τον Διονύση”

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. 

Μίλησε για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας και για την κόρη της που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. “Ακόμη και οι φυλακισμένοι ξέρουν πόσες μέρες έχουν στη φυλακή. Εδώ δεν ήξερε κανένας. Ένιωθα πως είμαι παίκτρια παγκόσμιου ριάλιτι. Η κόρη μου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και τελειώνει την τελευταία τάξη, την αντίστοιχη Γ’ Λυκείου. Θα την ήθελα

κοντά μου στην καραντίνα, αλλά φοβηθήκαμε.”, εξομολογήθηκε.

Μεταξύ άλλων η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκάλυψε πως ο Δονύσης Πρώιος που συμμετέχει στο MasterChef 4 είναι φίλος της και τόνισε πως εκείνος είναι ο μόνος λόγος που παρακολουθεί το ριάλιτι. “Το MasterChef δε μου αρέσει. Το βλέπω για τον φίλο μου τον Διονύση. Δεν έβλεπα τέτοιες εκπομπές. Δε με ιντριγκάρει τόσο η μαγειρική. Δε πίστευα πως ο Διονύσης θα πάει στο MasterChef γιατί εκεί οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες.”, είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνοντας γνωστός πως στο παρελθόν της είχε πει ότι χρειάζεται να κάνει ορθοφωνία: “Θεωρώ πως η φωνή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εκεί που είναι τοποθετημένη έχει μια αδυναμία για παρουσιάστρια. Έχω πει και στην ίδια πως πρέπει να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η on air συγκίνηση των Νταλάρα-Τσακνή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα 

Όσα θα δούμε απόψε στο MasterChef 4: Κάποιοι υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους 

Κωνσταντίνος Αργυρός VS SNIK: Ποιος είναι 1ος στα trends; – Η δημοσίευση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου 

Keywords
Τυχαία Θέματα