Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς “Άγριες Μέλισσες”!

Οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” είναι καταιγιστικές και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να υπάρξουν νέα δεδομένα στο Διαφάνι.

Στο αποψινό επεισόδιο, μεταξύ άλλων θα δούμε μια σκηνή με τη Θεοδοσία, στην οποία θα ακούσει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. 

Από την άλλη η Μυρσίνη θα προσπαθήσει να πείσει τον Δούκα πως όλα όσα υποψιάζεται για εκείνην και τον Μιλτιάδη δεν είναι αλήθεια.

Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο, τα οποία προβλήθηκαν αποκλειστικά στο “Πρω1νό”:

Διαβάστε αναλυτικά

τι θα δούμε απόψε στη δραματική σειρά:

Η Βασούλα εξαφανίζεται, μυστηριωδώς, από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του, και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή, και πολέμιο της απαλλοτρίωσης, που εναντιώνεται στον Δούκα. Ο Προύσαλης συλλαμβάνει κι ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο. Η Πηνελόπη βρίσκεται, τυχαία, μπροστά σ’ έναν καυγά κι ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Κι ενώ όλοι βοηθούν στην έρευνα για τη Βασούλα, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Διαβάστε ακόμη:

Η ενόχληση της Σάντρας Βουτσά on air: “Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα;” 

Νούμερα τηλεθέασης: Με πρωτιά ξεκίνησε ο μήνας για τη Φαίη μας και το “Πρω1νό”! 

Παρεξήγηση μεταξύ του Χάρη Ρώμα και της Ναταλίας Δραγούμη-Η απάντηση της ηθοποιού στο… “άδειασμα”!  

Keywords
Τυχαία Θέματα