Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έχω πάει πρώτο ραντεβού στα Σεπόλια για να νιώθω άνετα”

Το πρωί της Τρίτης (2/6) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στον Alpha για πρώτη φορά, τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και εξομολογήθηκε: “Νιώθω πολύ περίεργα που ήρθα μετά από τόσο καιρό στον Alpha, τρία χρόνια έχω να έρθω. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα γιατί εδώ ουσιαστικά περπάτησα”.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως στο παρελθόν έφτασε πολύ κοντά στο βήμα να κάνει

τη δική της οικογένεια. “Τον τελευταίο καιρό με θέλουν με παιδί, δεν ξέρω γιατί. Ήμουν πολύ κοντά στο βήμα το να κάνω οικογένεια, να θέλω πολύ παιδί, πιο μικρή”.

Όσο για το πώς προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα Μέσα, έκανε γνωστή την ατάκα που της είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και ακόμη τη θυμάται: “Έχω πάει πρώτο ραντεβού στα Σεπόλια για να νιώθω άνετα. Θέλω να προστατεύω και τους άλλους που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι τον Λάκη Λαζόπουλος να με ρωτάει ‘Είσαι έτοιμη να μην έχεις αυτό που έχεις'”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ανδρέας Γεωργίου ποζάρει ολόγυμνος στο δάσος-Βροχή τα likes στο Instagram! 

Η απίστευτη φάρσα της Ναταλίας Γερμανού στο “Πρω1νό”-Έπαιξε στην “Παιχνιδάρα”!  

“Πρω1νό”: Τα σχόλια για την πρεμιέρα της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha! 

Keywords
Τυχαία Θέματα