Bronzer: Δείτε ποιο είναι κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σας!

Το bronzer θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας από εδώ και στο εξής. Είναι το προϊόν που θα χαρίσει λάμψη και ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα και στη συνέχεια θα αναδείξει το μαύρισμα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Θα πρέπει όμως να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και τις ιδιαιτερότητές της. Οι make up artists δίνουν και πάλι τη λύση και σας αποκαλύπτουν ποια είναι η φόρμουλα που σας ταιριάζει.

Επιδερμίδα με ατέλειες: Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό και με σημάδια ακμής  μια

oil free φόρμουλα που χαρίζει ματ φινίρισμα είναι η πλέον κατάλληλη. Αφού απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα και το αντηλιακό, εφαρμόστε την πούδρα με το ειδικό πινέλο σε ζυγωματικά, σημείο Τ, πηγούνι και μέτωπο.

IT Cosmetics’ Bye Bye Pores Bronzer

Shiseido Oil Free Bronzer

Ξηρή επιδερμίδα: Μια ανάλαφρη πούδρα που δεν βαραίνει το δέρμα σας αλλά μειώνει τις λεπτές γραμμές είναι ό,τι καλύτερο. Προσοχή στην απόχρωση. Θα πρέπει να είναι φυσική και να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος.

Εκτός από τα γνωστά σημεία μπορείτε να  απλώσετε μικρή ποσότητα στα βλέφαρα. Ακολουθώντας το συγκεκριμένο τρικ θα χαρίσετε ένταση στο βλέμμα και ομοιόμορφη,  bronzer όψη.

Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer

Θαμπό και κουρασμένο δέρμα: Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα bronzer σε ρευστή μορφή με βιταμίνη C στη σύνθεση του που χαρίζει τέλεια λάμψη. Μπορείτε επίσης να το αναμίξετε με το φον ντε τεν σας ώστε να χαρίσετε λάμψη σε όλο το πρόσωπό σας και το ντεκολτέ.

Perricone MD No Make Up Bronzer

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Αυτά είναι τα 4 προϊόντα μακιγιάζ που υπάρχουν στο νεσεσέρ της Kate Middleton -Ποια από αυτά έχετε κι εσείς;

H Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει τα πινέλα μακιγιάζ που χρησιμοποιεί (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα