Το Hair Studio που πρέπει να ανακαλύψετε αν θέλετε να αποκτήσετε τα πιο υγιή και υπέροχα μαλλιά ever

Στο πρώτο μου post εδώ στο Fay’s book, μου ζητήθηκε να γράψω κάτι πολύ προσωπικό. Εκείνο που με απασχολεί περισσότερο όσο αφορά το beauty, εκείνο που μου έρχεται πρώτο στο μυαλό. Δε χρειάστηκαν παρά μερικά δευτερόλεπτα για να αποφασίσω, αφού το χρώμα στα μαλλιά και η εμφάνιση της ρίζας ήταν ένα θέμα που με απασχολούσε (και συνεχίζει να με απασχολεί) κάθε 15 ημέρες.

Οι κομμωτές εδώ και αρκετά χρόνια είναι

οι πιο πιστοί μου φίλοι. Έχω περάσει ατελείωτες ώρες μαζί τους κάνοντας συζητήσεις περί τρίχας και άλλων «δαιμονίων» προσπαθώντας να καταλάβω πως ακριβώς λειτουργεί μιας και είναι ζωντανός οργανισμός. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να τη σέβομαι και να της φέρομαι με αγάπη.

Έχω να σας πω επίσης ότι στα μαλλιά μου έχουν δοκιμαστεί οι περισσότεροι τόνοι που υπάρχουν σε ένα χρωματολόγιο. Κάποιους τους κράτησα για αρκετές σεζόν και κάποιους άλλους μερικές μέρες μόνο. Οι κομμωτές δεν αρνήθηκαν να δημιουργήσουν εκείνον που πίστευα πως μου ταιριάζει. Κακώς βέβαια αφού υπήρξαν αρκετές λανθασμένες, από την πλευρά μου επιλογές. Παράλληλα ταλαιπωρούσα τα μαλλιά μου χωρίς λόγο και το σημαντικότερο: Δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη.

Γιατί το χρώμα στα μαλλιά δεν είναι μια απλή υπόθεση, ειδικά αν θέλεις διακαώς να είναι ξανθό. Και αυτό μου το εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο και με δυνατά επιχειρήματα πριν από λίγες μέρες ο Anastasios από το Anastasios Hair Style Studio. Ο hairstylist της καρδιάς μου. Ο άνθρωπος μου από εδώ και στο εξής.

Η απόχρωση που έχει κάθε γυναίκα στα μαλλιά της δεν πρέπει να είναι τυχαία. Ή εκείνη που είδε πάνω σε μια τούφα στο χρωματολόγιο του εκάστοτε brand και της άρεσε. Είναι εκείνη που την αντιπροσωπεύει, που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία της και το γενικότερο look της. Με τη στάση ζωής της και τον τρόπο που λειτουργεί στην καθημερινότητα της. Και ειδικά το ξανθό που είναι από μόνο του ιδιαίτερο. Ναι, υπάρχει ένα ξανθό για όλες μας αλλά δεν μπορεί κάθε γυναίκα σ’ αυτό τον κόσμο να υιοθετήσει το icy blonde της Emilia Clarke στο Game of Thrones.

Eίναι τέλειο, δεν διαφωνώ αλλά θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδα μας αλλά και τον τρόπο που κινούμαστε και φερόμαστε. Δεν είμαστε όλες το ίδιο. Και σ’ αυτή τη διαφορετικότητα στέκεται κάθε φορά ο Anastasios. «Διαβάζει» κάθε γυναίκα ξεχωριστά και τις προτείνει το χρώμα και το look που θα βγάλει τον καλύτερο της εαυτό στην επιφάνεια. Θα την κάνει να χαμογελάσει πλατιά. Θα πει στον καθρέφτη της το πρωί «Αυτή ακριβώς είμαι εγώ». Θα τονίσει την αυτοπεποίθηση της.

Ο Anastasios επίσης γνωρίζει τον τρόπο που πρέπει να περιποιηθεί τα μαλλιά αφού με έναν μαγικό τρόπο καταλαβαίνει ποιες είναι οι ανάγκες τους. Και ταυτόχρονα ξέρει πως θα λειτουργήσει κάθε θεραπεία στον κάθε τύπο μαλλιών ξεχωριστά. Τα δικά μου, για παράδειγμα είναι αφυδατωμένα. Θα τους προσφέρει την υγρασία που έχουν ανάγκη αλλά και τη λάμψη που επιθυμώ, χρησιμοποιώντας το σωστό συνδυασμό προϊόντων.

Γιατί όπως μου εξήγησε όλο το μυστικό κρύβεται σ’ αυτό ακριβώς το σημείο: Στο συνδυασμό. Γιατί το ένα πρόβλημα σχεδόν πάντα δημιουργεί και ένα δεύτερο. Όπως στη δική μου περίπτωση, η έλλειψη υγρασίας προκαλεί θαμπάδα και παράλληλα κάνει τις άκρες να σπάνε ευκολότερα. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα τρίπτυχο που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Και όταν έχει να κάνει με δύσκολες περιπτώσεις ο Anastasios γνωρίζει με την πρώτη ματιά όλα όσα πρέπει να κάνει αφού το δικό σας χαμόγελο μόλις δείτε το αποτέλεσμα είναι η μεγαλύτερη του ανταμοιβή.

Κι επειδή ο χώρος έχει παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, έχω να σας πω ότι πρόκειται για μια ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής που σας προσφέρει πραγματική χαλάρωση όσες ώρες κι αν χρειαστεί να μείνετε.

Αnastasios Hair Style Studio Αthens : Λαοδίκης 29, Γλυφάδα
Facebook: @anastasioshairstylestudio
Instagram: @anastasiosathens
Anastasios Style Studio Ioannina: Μιχαήλ Αγγέλου 28 και Χαριλάου Τρικούπη, Ιωάννινα
Facebook: @anastassios.gr
Instagram: @anastasios_stylel_studio

Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική συμβουλευτική :

Τηλ: +30 210 9680880 (Γλυφάδα), +30 26510 39111 (Ιωάννινα)

Διαβάστε ακόμη:

6+1 βασικά λάθη που κάνετε και καταστρέφετε τα μαλλιά σας

Τρία πράγματα που κάνουν οι celebrities για να διατηρούν το δέρμα τους άψογο χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα cent!

Keywords
Τυχαία Θέματα