Δείτε την τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη του Πάνου Ζάρλα

Σοκαρισμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τον Πάνο Ζάρλα, αλλά και όσοι τον αγάπησαν και τον στήριξαν όταν συμμετείχε στο Power Of Love, μετά την είδηση του θανάτου του.

Ο νικητής του ριάλιτι αγάπης άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Αξίζεί να αναφέρουμε πως ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος.

Στο “Ευτυχείτε” προβλήθηκε για πρώτη φορά ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε

στην εκπομπή και έπαιξε χθες, στο οποίο μιλάει για τα σχέδια που είχε για τον ερχόμενο Οκτώβριο, τα οποία δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

“Μου άρεσε η παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα το έκανα. Είμαι 28, για να το κάνεις πρέπει να μπεις σε μια σχολή δημοσιογραφίας. Να μπω, να τρέξω, να κάνω, να ράνω, μπορεί να γίνω στα 40. Στα 40 δεν θέλω να κάνω εκπομπές. Δεν μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά δεν ασχολούμαι κι εγώ. Ασχολούμαι περισσότερο με τις δημόσιες σχέσεις, με αυτό που κάνω, θεωρώ ότι βγάζω πολύ καλά χρήματα. Κάτι έχω στο μυαλό μου τον Οκτώβριο να ξεκινήσω.”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η ζωή του Κώστα Ευριπιώτη-Το συγκινητικό βίντεο στο Πρω1νό

Ξέσπασε στο Πρω1νό κατά της Σπυροπούλου: “Δεν μπήκα στην τηλεόραση με κανέναν μπάρμπα…”

Συγκινημένοι στο Πρω1νό για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα-Έτσι έγινε το τροχαίο

Keywords
Τυχαία Θέματα