Ξέσπασε στο Πρω1νό κατά της Σπυροπούλου: “Δεν μπήκα στην τηλεόραση με κανέναν μπάρμπα…”

Η Κωνσταντίνα Σουροπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, διέψευσε τη σχέση της με τον Acun Ilicali και μίλησε και για το παρελθόν.

Απόσπασμα της συνέντευξης της προβλήθηκε στο Πρω1νό και η Φαίη με τους συνεργάτες της έσπευσαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια. Ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να πει πως δεν υπάρχει λόγος να αναφερόμαστε στο επαγγελματικό της παρελθόν και στις απολύσεις που αναφέρεται ότι έγιναν

στην εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha, καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη καταγγελία από κάποιον. Μάλιστα, τόνισε πως υπέυθυνοι είναι οι ιθύνοντες του σταθμού που έδωσαν στην 25χρονη τότε Κωνσταντίνα, την εξουσία και το δικαίωμα να αποφασίζει για τόσο σημαντικά θέματα.

Μετά τα όσα είπε ο δημοσιογράφος οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να διαφωνεί έντονα μαζί του. Την ίδια στάση κράτησε και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας με αφορμή τα όσα είπε.

“Επειδή εγώ είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και τη βλέπουν οι γονείς της και το παιδί της και όλοι, θέλω να πω δυο κουβέντες στην κυρία Σπυροπούλου. Ότι στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο μου, με την εμπειρία μου την επαγγελματική και με κανέναν μπάρμπα, με κανέναν μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα. Και εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και ως εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα να λέει στους ανθρώπους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή και κουνάνε το κεφάλι τους και λένε!”, είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα και τα σχόλια που έκανε η Φαίη:

Διαβάστε ακόμη:

Συγκινημένοι στο Πρω1νό για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα-Έτσι έγινε το τροχαίο

Κώστας Ευριπιώτης: Το αντίο των παιδιών και της πρώην συζύγού του μέσω social media

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει ανοιχτά για τον Acun Ilicali και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα