Τίμος Ζαχαράτος: Ατύχημα με τη μηχανή για τον chef του «Πάμε Δανάη»

Το πρωί της Πέμπτης 24/11 έγινε γνωστό μέσα από τo «Πάμε Δανάη» πως ο Τίμος Ζαχαράτος είχε εχθές ένα ατύχημα με τη μηχανή του.

Η Δανάη Μπάρκα ρώτησε τον chef της εκπομπής, ο οποίος βρέθηκε κανονικά σήμερα στο πόστο του, αν είναι καλά στην υγεία του, με εκείνον να της απαντά: «Εντάξει μωρέ συμβαίνουν αυτά, να πω ότι πρέπει να προσέχουμε, πέρα από την πλάκα, όταν βρέχει να φοράμε πάντα κράνος και να προσέχουμε με τις μηχανές. Είχα ατύχημα, ναι παραλίγο… αλλά όλα καλά».

Λίγη ώρα

μετά το τέλος της εκπομπής, ο Τίμος Ζαχαράτος απάντησε δημόσια μέσω InstaStory για το τι ακριβώς συνέβη, καθώς δέχτηκε αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά με το γεγονός.

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ.

Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα.

Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους», έγραψε.

Διαβάστε ακόμα:

Μάρα Ζαχαρέα: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της και τον σύζυγό της -«Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά»

Αφροδίτη Γραμμέλη για Μενεγάκη-Ουγγαρέζο: «Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα, η φωτογραφία δεν πείθει»

Παύλος Χαϊκάλης: «Εγώ κάνω το βίτσιο μου με την αστρολογία, δεν είναι το επάγγελμά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα