Αφροδίτη Γραμμέλη για Μενεγάκη-Ουγγαρέζο: «Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα, η φωτογραφία δεν πείθει»

Την φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την υπόλοιπη ομάδα της σχολίασε σήμερα στο «Πρωινό μας» η Αφροδίτη Γραμμέλη.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως η φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια δεν πείθει και πως όλοι έχουν καταλάβει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Είδα

τη φωτογραφία, δεν με πείθει ότι υπάρχει ένα χαρούμενο κλίμα και ένιωσα μια ανακούφιση ότι διαβάζοντας τα περί τα 350 σχόλια μετά, εκ των οποίων τα 300 ήταν αρνητικά και υπήρχε μια δυσπιστία ως προς τη χαρά που εκπέμπει η φωτογραφία. Εγώ τον κόσμο διαβάζω, δεν πείθεται. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι αυτή η φωτογραφία δεν εκπέμπει αληθινή χαρά», τόνισε.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα στα media σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο και για ποιο λόγο ο δημοσιογράφος εμφανιζόταν στην εκπομπή μέσω παραθύρου για 5 λεπτά, γεγονός που άλλαξε την Τρίτη 22/11 όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε κανονικά στο πλατό.

Διαβάστε ακόμα:

Παύλος Χαϊκάλης: «Εγώ κάνω το βίτσιο μου με την αστρολογία, δεν είναι το επάγγελμά μου»

Στάθης Σχίζας για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θα είναι αστείο να μπει σαν coach στο “Survivor All Star”»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω απαντήσει για τις δηλώσεις της Ηλιάνας, να μιλήσετε με την ίδια και τη Βίκυ Καγιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα