Γιώργος Καρτελιάς: Επέστρεψε στο πλατό του «Breakfast@Star» -Η αποκάλυψη για το μήνυμα στην Ελένη Χατζίδου

Στο πλατό του «Breakfast@Star» βρέθηκε σήμερα το πρωί (24/11) ο Γιώργος Καρτελιάς, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής με την Ελίνα Παπίλα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία του με την ίδια, ενώ αποκάλυψε πως όταν έμαθε ότι την σκυτάλη της εκπομπής θα πάρει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, έστειλε μήνυμα στην τραγουδίστρια για συγχαρητήρια.

«Υπήρχε χημεία αλλά ήθελε περισσότερο χρόνο. Δεν είχαμε τσακωθεί δεν είχαμε τίποτα. Δεν είχαμε τη χημεία που είχαμε στο ραδιόφωνο. Αν ήμασταν

και στην τηλεόραση τρία χρόνια θα το είχαμε βρει», ανέφερε για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα.

Για το αν συνεργαζόταν ξανά μαζί της τηλεοπτικά απάντησε: «Επειδή είμαι άνθρωπος των ευκαιριών και πάντα δίνω ευκαιρίες, ναι θα έδινα μια ευκαιρία, αλλά τώρα που έχω μια γνώση 5 πραγμάτων, τότε δεν είχα τίποτα».

«Είμαι ένας άνθρωπος με αυτοσαρκασμό, πλάκα, αλλά αυτό δεν έρχεται μόνο του, κάποιος πρέπει να σου δώσει το τυράκι, αν το έκανα μόνος μου θα φαινόμουν ηλίθιος. Δεν μπορούμε να το ρίξουμε στην Ελίνα όλο αυτό, ήμασταν 5 άτομα μαζί, δεν μπορεί να το χρεωθεί η Ελίνα, ήθελε χρόνο όλο αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Καρτελιάς για την εμπειρία του στο πρωινό του Star.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη για Ελένη Μενεγάκη: «Μου λέγανε εάν την δω να μην της μιλήσω γιατί…»

Δημήτρης Μακαλιάς: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση της κόρης του -«Ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα»

Ελένη Καστάνη: Εκτός «Breakfast@Star» η ηθοποιός -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα