Ενυδάτωση, καθαρισμός και λάμψη: Τα βασικά χαρακτηριστικά της skincare routine μου!

Από την Ευαγγελία Αλπίδου

Η αλήθεια είναι πως η περιποίηση της επιδερμίδας μου ήταν πάντα από τις προτεραιότητές μου. Από τη στιγμή όμως, που έγινα beauty editor η skincare routine μου μπήκε σε πρώτο πλάνο και πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Πάντα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου, την εποχή αλλά και το lifestyle μου, φροντίζω να είναι πάντα ενυδατωμένη για να κρατώ την λάμψη υγείας που τόσο απολαμβάνω, όταν την εντοπίζω στον καθρέφτη

μου.

Αυτό τον καιρό, η μέρα μου συνήθως ξεκινάει νωρίς. Γυμναστήριο, δουλειά, φίλοι, δραστηριότητες όλα μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζομαι ένα δραστικό προϊόν για να μπορέσω να κρατήσω την επιδερμίδα μου καθαρή και ενυδατωμένη στα επιθυμητά επίπεδα.

Ανάμεσα λοιπόν στο γυμναστήριο και το γραφείο, το Hydra Skin Effect Micellar νερό καθαρισμού της NIVEA είναι σαν μια ανάσα δροσιάς. Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα μου και κρατά τη λάμψη της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ωστόσο, μετά το γραφείο, τα events, οι απογευματινές βόλτες με φίλους και οι συναντήσεις είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Αυτό σημαίνει ότι το μακιγιάζ ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και σε κάθε περίπτωση μένει στο πρόσωπό μου αρκετές ώρες. Το έτσι κι αλλιώς απαραίτητο ντεμακιγιάζ λοιπόν, είναι για μένα το Α και το Ω. Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μου ρουτίνας πλέον γι’ αυτό φροντίζω να γίνεται σωστά και με τα κατάλληλα προϊόντα.

Προσωπικά, έχω βρει τη λύση για βαθύ καθαρισμό και άψογο ντεμακιγιάζ στο Micellair Ροδόνερο 2 Φάσεων της NIVEA. Αφαιρεί το μακιγιάζ αποτελεσματικά και χωρίς να χρειάζεται να ερεθίσω την επιδερμίδα μου με την τριβή, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τη λιπαρότητα.

The Skincare break

Αναμφίβολα, ένας καλό καθαρισμός και το ντεμακιγιάζ είναι βασικά χαρακτηριστικά μιας ρουτίνας περιποίησης προσώπου. Οι ενέσεις όμως ανανέωσης και ενυδάτωσης είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Γι’ αυτό όταν έχω χρόνο και μπορώ να χαλαρώσω βλέποντας την αγαπημένη μου σειρά, χαζεύοντας στο κινητό ή κάνοντας yoga, φροντίζω να ακολουθώ και μία mini ιεροτελεστία προσωπικής φροντίδας.


Τελευταία έχω κολλήσει με την υφασμάτινη μάσκα Q10 Energy της ΝIVEA την οποία έχω εντάξει στην εβδομαδιαία ρουτίνα μου (τουλάχιστον μία φορά). Αναπληρώνει τη χαμένη ενέργειά της σε μόλις 10 λεπτά, ενώ την νιώθω αναζωογονημένη και λαμπερή.

The extra boost

Υπάρχουν φορές που απλά νιώθω ότι η επιδερμίδα μου διψάει λίγο παραπάνω. Έχει ανάγκη από ενυδάτωση και εγώ δεν μπορώ παρά να της την προσφέρω. Απλώνω την μάσκα περιποίησης της NIVEA με μέλι και απλά απολαμβάνω την ανακουφιστική αίσθηση που μου αφήνει, ενώ νιώθω την επιδερμίδα μου να “ξεδιψάει”.

Δείτε βήμα -βήμα την skincare routine μου στο βίντεο που ακολουθεί:



Μια ματιά ακόμα:

Cleanbook: Διαμόρφωσε την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες σου

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου με τον καθαρισμό της σε πρώτο πλάνο #shareyourroutine

Keywords
Τυχαία Θέματα