Θυμάστε τον «Μπίλυ» από τους S1ngles; Δείτε την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση!

Πρόκειται για έναν ηθοποιό ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά της τηλεόραση του Mega, «S1ngles». Ο λόγος για τον Σωκράτη Πατσίκα, ο οποίο υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχια τον ρόλο του «Μπίλυ», ενος καλοπροαιρετου κομπιουτερά, ο οποίος σπάνια άφηνε την ασφάλεια του σπιτιού του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πέραν από τους «S1ngles», συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές όπως «Το Κλειδί», τα «Εγκλήματα», το «Είσαι το ταίρι μου», οι «Βασιλιάδες»

και το «Κάτω Παρτάλι».

«Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που δεν έκανα τηλεόραση για να δω τον εαυτό μου μέσα σε μια οθόνη ή για να με γνωρίζει η γειτονιά μου αλλά για καθαρά βιοποριστικούς λόγους πέραν του καλλιτεχνικού κομματιού που με ενδιέφερε και ούτε την σνομπάρω ως μέσο.Εμένα πάντα μου άρεσε το ζωντανό πρόγραμμα γιατί ένας σπουδαίος άνθρωπος του Θεάτρου όπως είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μου έμαθε να αφουγκράζομαι την ενέργεια του κοινού και μου είναι πιο εύκολο να κάνω διάλογο με κάτι ζωντανό και όχι με την κάμερα, μιλώντας πάντα ως προς την ενέργεια. Πάντα διεκδικούσα τα δεδουλευμένα που πίστευα ότι μου αξίζουν και ποτέ δεν είπα να με γνωρίσουν άτομα μέσω της τηλεόρασης για να βρω δουλειά στο Θέατρο γιατί τότε εγώ πρόλαβα να έρχονται στο χώρο του Θεάτρου άνθρωποι της τηλεόρασης για να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες χωρίς το αντίστροφο να είναι κακό, αφού έτσι είναι το σύστημα ας είναι καλοδεχούμενο για τα νέα παιδιά. Τα προηγούμενα χρόνια χρειαζόμασταν 5-7 γυρίσματα για να βγάλουμε αρκετά επεισόδια ενώ τώρα οι υπεραθλητές βγάζουν ένα επεισόδιο την ημέρα. Έχουν πέσει κατά πολύ τα budget μιας παραγωγής, δεν πληρώνεται η υπεραξία της τέχνης μας και αυτή την στιγμή κινδυνεύει να τελειώσει οριστικά το τηλεοπτικό πεδίο που όλοι ξέραμε.

Δεν έχω βγει τελείως από το τηλεοπτικό πεδίο της χώρας απλά σε μια νέα ενδεχόμενη πρόταση θέλω πρώτα από όλα να δουλέψω μαζί με φίλους για να περάσουμε καλά και δεύτερον να υπάρχει μια εγγύηση όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι γιατί στους Βασιλιάδες πληρώσαμε από την τσέπη μας για να γυριστεί και τελικά δεν είχε καθόλου αίσιο τέλος όλη αυτή η ιστορία», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CheckInArt.

Ο Σωκράτης Πατσίκας, τα τελευταία χρόνια κάνει περισσότερο θέατρο, ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην πρεμιέρα της παράστασης «Δυο Θεοί». Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, ποζάρει με την Νικολέττα Παπαδοπούλου και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ενώ έκανε μια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, αφού άφησε μούσια.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Παίρνει θέση για τα σχόλια που έγιναν για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου! «Θυμώνω! Είναι μεγάλη ντροπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα