Χωρισμός «βόμβα» για πρώην παίκτη ελληνικού ριάλιτι!

Πρόκειται για μια περσόνα που μπήκε στις ζωές μας τον περασμένο χειμώνα, μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό. Ο ίδιος με την μαχητικότητα του στα αγωνίσματα, αλλά και με την συμπεριφορά του, κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο τον ανέδειξε μεγάλο νικητή του Survivor. Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση, ο οποίος λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού χώρισε με την επί χρόνια αγαπημένη του Χριστίνα.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴡʜʏ ʏᴏᴜ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ..▪️ (@ilias__gkotsis) στις 8 Νοέ, 2018 στις 4:53 πμ PST

Είναι γεγονός πως η είδηση του χωρισμού του «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού ο Ηλίας κατά την διάρκεια παραμονής του στο ριάλιτι, αναφερόταν πολύ συχνά στην εκλεκτή της καρδιάς του. Μάλιστα, η Χριστίνα είχε ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, για να δει τον καλό της. Σε ένα από τα αποσπάσματα που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, φάνηκε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος της σχέσης του.

«Δεν είμαστε πλέον μαζί. Λίγο μετά την επιστροφή μου από το παιχνίδι χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ποτέ ότι θα άλλαζα τα καλά κομμάτια του εαυτού μου για κάποιον λόγο. Απλώς, όταν αλλάζουν οι ρυθμοί της ζωής και κάποια δεδομένα, δοκιμάζονται και οι σχέσεις. Όχι μόνο οι ερωτικές, όλες οι σχέσεις…», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης στο περιοδικό.

Και πρόσθεσε: «Επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα έχει κάνει πολλά για μένα και μου έχει δείξει την αγάπη της, πάντα θα τη σέβομαι και θα την εκτιμώ, ανεξαρτήτως αν είμαστε μαζί ή όχι».

Δείτε ακόμη: Λιώσαμε! Η Δούκισσα Νομικού φωτογράφισε τον οκτώ μηνών γιο της, δίπλα στην τούρτα γενεθλίων της!

Keywords
Τυχαία Θέματα