My Style Rocks: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Έλλη Γελεβεσάκη!

Πρόκειται για μια γνωστή Ελληνίδα, η οποία έκανε πρόσφατα την είσοδο της στο My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο λόγος για την Έλλη Γελεβεσάκη, η οποία είναι η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μανίκα. Όπως είναι γνωστό, το πρώην ζευγάρι έχει μαζί ένα υπέροχο παιδάκι.

Μάλιστα, την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι δήλωσε για τον γιο της: «Ο γιος μου μου λέει: “Μαμά όταν βάφεσαι δεν είσαι όμορφη. Να βγαίνει όπως είσαι στο σπίτι”. Στο νηπιαγωγείο πάντως έχει ειδοποιήσει όλα τα παιδάκια. Τα πεντάχρονα θα μας βλέπουν τουλάχιστον…».

Ενώ, για τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι ανέφερε: «Γιατί μου αρέσει η μόδα και το στυλ θέλω να δείξω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου».

Η 28χρονη καλλονή, δίνει τον καλύτερο της εαυτό στο ριάλιτι μόδας προσπαθώντας να αναβαθμίσει το στυλ της και να κάνει νέες προτάσεις στις τηλεθεάτριες.

Ωστόσο, η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για την Έλλη, αφού το αγγελούδι της έχει την ονομαστική του εορτή και θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο και έγραψε στη λεζάντα: «Χρονια πολλα Αγγελε μου να χαιρεσαι το ονομα σου! Ευχομαι να μην χασεις ποτε τον αυθορμητισμο και την αθωοτητα σου οσα χρονια και αν περασουν , ηρθες και εφερες φως στην ζωη μας , οσα βραδια περναμε μαζι σε χαζευω οσο κοιμασαι και παντα νιωθω τυχερη και μου δινεις δυναμη για να μην τα παραταω μονο και μονο για σενα .! Μπορω να γραφω μερες ολοκληρες για σενα αλλα θα με πιασουν τα ζουμια( η κουκουβαγια μαμα) ! Θα σου πω μονο ενα μεγαλο Σ´ΑΓΑΠΩ και οτι θα ειμαστε παντα διπλα σου #family #love».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elligele (@elligele) στις 7 Νοέ, 2018 στις 2:28 μμ PST

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Έλλη Γελεβεσάκη «πρωταγωνίστησε» για ακόμη μια φορά, αφού έκανε μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που εξέπληξε ευχάριστα τόσο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και τα μέλη της κριτική επιτροπής. Συγκεκριμένα, μετά από προτροπή του Στέλιου Κουδουνάρη, η Έλλη αποχωρίστηκε τους χρωματιστούς φακούς επαφής που φορούσε για αρκετά χρόνια.

«Έβγαλα του φακούς επαφής, όλα τα κορίτσια μου είπαν ότι είμαι πολύ ωραία. Τους φοράω πάρα πολλά χρόνια. Τα μάτια μου είναι ανοιχτόχρωμα. Τους φοράω 12χρόνια και δεν έχω κάνει καμία αλλαγή, νομίζω είναι η πρώτη φορά που τους βγάζω. Η μαμά μου θα πάθει σοκ. Είχα ξεχάσει μέχρι κι εγώ το χρώμα των ματιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Χωρισμός «βόμβα» για πρώην παίκτη ελληνικού ριάλιτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα