Ο Κώστας Καραφώτης διέψευσε μέσω της «Espresso» τις φήμες για κρίση στη σχέση του με την Αννα Δινέρη

SHOWBIZΟ Κώστας Καραφώτης διέψευσε μέσω της «Espresso» τις φήμες για κρίση στη σχέση του με την Αννα ΔινέρηΠέμπτη, Νοέμβριος 8, 2018 - 18:51

❱❱ Ποιος χώρισε; Ο Κώστας Καραφώτης, πάντως, όχι

Ο γνωστός τραγουδιστής παραμένει σε σχέση με την όμορφη συνάδελφό του Αννα Δινέρη, παρά τις φήμες και κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

«Δεν ισχύει τίποτα. Δεν υπάρχει χωρισμός...» σχολίασε λακωνικά ο καλλιτέχνης σε τηλεφωνική

επικοινωνία που είχαμε μαζί του χθες το απόγευμα. Απέφυγε ωστόσο να μας πει κάτι παραπάνω, αφού -ως γνωστόν- δεν του αρέσει να προβάλλει ζητήματα που αφορούν την προσωπική του ζωή μέσα από δηλώσεις και συνεντεύξεις του.

Ο Κώστας Καραφώτης και η Αννα Δινέρη γνωρίστηκαν στα τέλη του 2015 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, όπου συνεργάστηκαν on stage. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και δεν χώρισαν ποτέ από εκείνο το βράδυ. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους το ειδύλλιό τους είδε το φως της δημοσιότητας. Οι ίδιοι επέλεξαν να κρατήσουν μια low profile στάση, αποφεύγοντας τις πολλές κοινές κοσμικές εμφανίσεις. Περνώντας ο καιρός όμως το ζευγάρι... χαλάρωσε και άρχισε να κυκλοφορεί πιο άνετα σε κοσμικά στέκια, από την Αθήνα έως τη Μύκονο.

Κάποια στιγμή, στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, δηλαδή τον γάμο τους. Οι ίδιοι δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν την εν λόγω φημολογία. Ωστόσο, ο Κώστας μιλώντας γενικά περί γάμου σε παλιότερη συνέντευξή του είχε τονίσει ότι θα μπορούσε να είναι με μια γυναίκα και χωρίς να είναι παντρεμένος μαζί της.

«Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να έχω τη γυναίκα μου και δύο παιδιά. Δεν είναι ανάγκη μου ο γάμος. Το παιδί, βέβαια, είναι άλλο κομμάτι. Εκεί “τρώω” αναλαμπές. Είναι στιγμές που θέλω ένα παιδί, μετά λέω “μα, πώς αντέχουν με τα παιδιά”, έπειτα λέω πάλι “δεν γίνεται να μην έχω ένα παιδί”» είχε πει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα