Θέλετε να κάνετε το πιο αξέχαστο δώρο στα παιδιά σας; Πηγαίνετε στην Annie, την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη ιστορία όλων των εποχών!

Η ANNIE, ένα από τα ωραιότερα και πιο συγκινητικά μιούζικαλ όλων των εποχών -σίγουρα το ξέρετε και συμφωνείτε και εσείς μαζί μας –θα παίζεται έως τις 29 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και είναι η καλύτερη ευκαιρία να πάρετε τα παιδιά σας και να πάτε να δείτε μαζί αυτό το φανταστικό υπερθέαμα με τον πολύ χορό και τη μουσική.

Η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως τα: Grease, Το μαγαζάκι του τρόμου, Annie, Rent,

Fame, Μελωδία της ευτυχίας, Οικογένεια Addams, Jesus Christ Super Star, Mamma mia, Matilda κ.ά. και πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι μας: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Νάντια Μπουλέ, Αργύρη Αγγέλου/ Άρη Πλασκασοβίτη και Κατερίνα Στικούδη.

Εκτός όμως από τα λαμπερά αυτά πρόσωπα θα δείτε στη σκηνή έναν 55μελή θίασο, που περιλαμβάνει, 27 ηθοποιούς – χορευτές, 20μελή ορχήστρα, 8 παιδιά και έναν σκύλο. Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία η παράσταση ΑΝΝΙΕ είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε όλους όσους αισθάνονται παιδιά αφού θα διασκεδάσουν και θα ψυχαγωγηθούν και θα μπουν στη θέση της μικρής ηρωίδας που ονειρεύεται έναν κόσμο καλύτερο για όλους μας, τραγουδώντας: «Το αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χθες μακριά…», και η ζωή της αλλάζει για πάντα!

Η ιστορία της μικρής Annie είναι γεμάτη περιπέτεια, θα αγγίξει τις ψυχές σας, θα σας μεταφέρει μαγικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα σας θυμίσει ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη!

Για να ζήσετε αυτή την εμπειρία στο αποκορύφωμά της, σας προτείνουμε να απολαύσετε την παράσταση, παρέα με τα προϊόντα Όλυμπος Super Spread που απευθύνονται σε όλους μας, σέβονται τις νέες τάσεις στις διατροφικές συνήθειες που προσφέρουν ενέργεια και απόλαυση και είναι υγιεινά και θρεπτικά. Τα Super Spread προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, βασική αρχή της Όλυμπος – Αφοι Παπαγιάννη και διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες PET ώστε να μην σπάνε σε κάποια πιθανή πτώση και είναι ιδιαίτερες, χαρούμενες, μοντέρνες και χρωματιστές. Η σειρά αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα: Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia και χωρίς φοινικέλαιο για όλες εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας, Μπισκότο και Ταχίνι, Φυστικοβούτυρο και η νέα μοναδική γεύση Φυστικοβούτυρο με Μαύρη Σοκολάτα

Super Spread Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia

Πραλίνα φουντουκιού, που δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη αλλά γλυκαντικά από το φυτό Stevia. Επίσης δεν περιέχει καθόλου φοινικέλαιο. Θα γίνει μια από τις πιο αγαπημένες σας συνήθειες.

Super Spread Μπισκότο και Ταχίνι

Έχει ως βάση το μπισκότο, ενώ περιέχει και 30% ταχίνι. Ένα πολύ θρεπτικό προϊόν με απίστευτη γεύση που θα κάνει τα παιδιά να γνωρίσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του ταχινιού και τις μαμάδες σίγουρες πως τους δίνουν πάντα το καλύτερο.

Super Spread Φυστικοβούτυρο 

Η περιεκτικότητα σε φυστίκι είναι από τις υψηλότερες στην αγορά (93%), ενώ παράλληλα το γλυκαντικό του είναι η καστανή ζάχαρη. Αν δεν το έχετε ακόμα δοκιμάσει, ήρθε η στιγμή!

Super Spread Φυστικοβούτυρο με Μαύρη Σοκολάτα

Είναι ο νέος ακαταμάχητος συνδυασμός που σίγουρα θα τον λατρέψετε και θα θέλετε να ξεκινάτε μαζί του την κάθε ημέρα σας με υπέροχη γεύση που θα ξετρελάνει και τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επίσημη σελίδα: http://www.papayiannibros.gr/

instagram: olympos1949 

Keywords
Τυχαία Θέματα