Τελείωσε το αγαπημένο σας προϊόν ντεμακιγιάζ; Μπορείτε να το κάνετε με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

Το πρώτο και το τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης είναι ο σωστός καθαρισμός. Κι αν μόλις σας τελείωσε το προϊόν ντεμακιγιάζ εμείς σας έχουμε την τέλεια και πιο φυσική λύση.

Θα χρησιμοποιήσετε υλικά που σίγουρα υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας. Και πρόκειται φυσικά για λάδια. Ένα από τα οποία χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα ή τέλος πάντων στις σαλάτες σας. Δείτε στη συνέχεια ποια είναι:

Ελαιόλαδο: Ό,τι καλύτερο και

πιο θρεπτικό. Προσοχή στην ποσότητα ώστε να μην χρειαστεί να πλένετε το πρόσωπο για ώρα και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα. Το απλώνετε σε όλο το πρόσωπο και με ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή των ματιών.

Κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Δεν ξεχνάτε το λαιμό. Στη συνέχεια με ένα βαμβάκι το αφαιρείτε. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα αφού εκτός από την αφαίρεση κάθε ίχνους προϊόντος μακιγιάζ και υπολείμματος η επιδερμίδα είναι απαλή και πλούσια ενυδατωμένη.

Αμυγαλέλαιο: Ακολουθείτε ακριβώς την ίδια διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να απλώσετε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα.

Το συγκεκριμένο είδος λαδιού έχει εξαιρετικές ιδιότητες αφού εκτός από την ενυδάτωση προστατεύει την περιοχή των ματιών εξαφανίζοντας παράλληλα μαύρους κύκλους και πρηξίματα.

Λειτουργεί παράλληλα καταπραϋντικά αν ταλαιπωρείστε από κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Έλαιο Καρύδας: Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι είναι κατάλληλο για τα μαλλιά αφού χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση. Οι ειδικοί όμως μας επιβεβαιώνουν ότι είναι περίφημο και για την επιδερμίδα αφού λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Παράλληλα βοηθά και στην αφαίρεση του μακιγιάζ και μάλιστα άμεσα και αποτελεσματικά. Κάνετε επίσης μασάζ με απαλές κινήσεις. Αν θέλετε το αφήνετε μερικά λεπτά να δράσει και στη συνέχεια το αφαιρείτε με βαμβάκι ή μια βρεγμένη σε χλιαρό νερό πετσέτα.

Προσοχή δεν τρίβετε απλά ταμπονάρετε ώστε να αφαιρέσετε την έξτρα λιπαρότητα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτή είναι η αγαπημένη μάσκα προσώπου της Halle Berry που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας!

O make up artist της Beyonce αποκαλύπτει τα trends της χρονιάς και είναι όλα τους ξεχωριστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα