Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο από τα πιο αγαπημένα ρούχα, τη ριγέ μπλούζα, γνωστή ως μαρινιέρα που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και όλες τις εποχές και τη μαύρ δερμάτινη φούστα που συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.

Σας έχουμε αναφέρει άλλωστε πολλές φορές πως το leather αποτελεί ένα από τα hot trends της σεζόν. Κι αν ακόμα δεν έχετε κάποιο item στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να αποκτήσετε, αφού στην online αγορά υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και προσφορές.

Σε

αυτά τα δύο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, C9 Cloud 9 by L, που αποτελείται από ένα ριγέ πουλόβερ, σε μαύρο και κόκκινο και μια μαύρη δερμάτινη φούστα με κρόσσια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη, Individual Leather Art και ένα ζευγάρι μαύρε δερμάτινες ψηλές cowboy boots, C9 Cloud 9 by L.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω και χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/1

Keywords
Τυχαία Θέματα