Ηλίας Γκότσης στο Πρω1νό: Οι Διάσημοι που έχει ξεχωρίσει στο Survivor και τα σχόλια για τις μεταγραφές!

Ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του Survivor 2 του ΣΚΑΪ, μίλησε στο Πρω1νό για τους παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο το παρακολουθεί.

«Ο Κοψιδάς έχει δείξει παραπάνω δυναμική και η Κάτια. Δεν το περίμενα για την Κάτια γιατί είναι μοντέλο και φανταζόμουν ότι θα προσέχει πολύ να μη χτυπήσει, αλλά νομίζω ότι συνολικά από όλους στο παιχνίδι έχει μπει με περισσότερη ψυχή και πάθος. Μου κάνει πολύ εντύπωση.

Τα συναισθήματα γύρω από το φαγητό είναι και ακόμα πιο έντονα.

Όλο κι όλο το φαγητό σου καθημερινά είναι τρεις κόκκοι, μπορεί ακόμα και για ένα κόκκο να ανέβουν οι εντάσεις και να υπάρχουν αψιμαχίες. Είναι δύσκολο να συμβιώνεις με ανθρώπους που δεν έχεις τις καλύτερες σχέσεις. Οι Διάσημοι θέλουν μεταγραφές πιστεύω. Έτσι δεν βγαίνει, γιατί θα φτάσουμε στην ένωση και δεν θα έχει μείνει κανένας διάσημος αν συνεχίσει έτσι. Το βλέπει η παραγωγή, πιστεύω ότι θα μπουν κι άλλοι παίκτες να γίνει πιο ανταγωνιστικό το παιχνίδι.

Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι φέτος οι άνθρωποι που πήγαν στο Survivor ήταν τυχεροί, γιατί με όλα αυτά που επικρατούν εδώ πέρα και τον εγκλεισμό, Τι καλύτερο από το να έχεις εγκλεισμό σε μια τέτοια παραλία και σε ένα τέτοιο τοπίο.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βαλάντης διάβασε στον αέρα το μήνυμα της πρώην συντρόφου του με το οποίο τον χώρισε

«Λόγω της συμμετοχής μου στις Άγριες Μέλισσες έχω γλιτώσει πολλές ουρές στις δημόσιες υπηρεσίες»

Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει μετά το Super Makeover! 

Keywords
Τυχαία Θέματα