Ο Βαλάντης διάβασε στον αέρα το μήνυμα της πρώην συντρόφου του με το οποίο τον χώρισε

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Pop Up, ο Βαλάντης μίλησε για το γεγονός ότι μετά από 3,5 χρόνια σχέσης με την πρώην σύντροφό του, είναι μια σχέση που θέλει να διαγράψει από τη μνήμη του.

Ο τραγουδιστής σε μια ασυνήθιστη κίνηση, διάβασε στον αέρα της εκπομπής το μήνυμα του χωρισμού που του είχε στείλει η πρώην σύντροφό του.

«Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και ο άλλος θεωρείς ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις

κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει και γυρίζει και σου λέει «Δεν είσαι ένα τίποτα». Τότε τόσα χρόνια τι έκανες με αυτόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως», εξήγησε ο Βαλάντης και στην συνέχεια διάβασε το σκληρό μήνυμα που του είχε στείλει η πρώην του:

«Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή.

Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου», διάβασε ο Βαλάντης.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε και ένα ασυνήθιστο περιστατικό που έζησε στο καμαρίνι του.

«Ήρθε στο καμαρίνι μια κοπέλα που δεν ήταν όμορφη αντικειμενικά και μου λέει «Βαλάντη, θέλω να κάνουμε έρωτα. Επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη, δεν θέλει κανένας μαζί μου». Λέω «εντάξει». Δεν το μετάνιωσα. Γιατί να μετανιώσω», είπε.

Δείτε τι είπε ο τραγουδιστής:

Διαβάστε ακόμα:

Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει μετά το Super Makeover! 

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν πάει το μυαλό σας πώς… προέκυψε το επίθετό του!

Πρωτιά στη τηλεθέαση για τη Φαίη και το “Πρω1νό”: “Άγγιξε” το 19,4% στις γυναίκες!

Keywords
Τυχαία Θέματα