Τέμπη: Ξεσπά νεαρός άνδρας που έχασε τον πατέρα του και τον 15χρονο αδερφό του στο φονικό δυστύχημα

Η σφοδρή σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο. Μέχρι στιγμής, οι νεκροί ανέρχονται στους 47, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενοι.

Σε ένα ξέσπασμα οργής έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία, προχώρησε ένας νεαρός άνδρας που αναζητά απαντήσεις για το φονικό δυστύχημα που πήρε μακριά του τον πατέρα του και τον 15χρονο αδερφό του. Ο ίδιος ψάχνει να βρει που κάθονταν οι δικοί του άνθρωποι, καθώς και το που βρίσκονται τώρα οι σοροί τους.

«Τέσσερις φορές κατέγραψαν το όνομά

μου και δεν με έχει πάρει κανείς πίσω. Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τον αδερφό μου και τον πατέρα μου.

Δε μπορεί να αλλάξει κάτι, το γνωρίζω εγώ. Το θέμα είναι απλά να γίνει κάτι ώστε να μην ξαναϋπάρξουν τόσα θύματα που πλήρωσαν 50 εισιτήρια θανάτου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Νέα παιδιά… Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών. Το καταλαβαίνετε αυτό; Είχε τη ζωή μπροστά του. Κανείς δεν λέει τίποτα γι’ αυτό. Δεν θέλω να έρθει κάποιος να μου δώσει στήριξη. Θα στηριχτώ μόνος μου.

Μπορεί κάποιος να μου πει ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει ένα τέτοιο δυστύχημα εν έτει 2023; Είναι δυνατόν; Δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο επειδή έκανε ένα λάθος και να πεθαίνουν άλλοι τόσοι».

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Μαρτυρία-σοκ στο «Πρω1νό» -«Μας πήρε τηλέφωνο άγνωστο κινητό και μόλις το σηκώσαμε ακούσαμε την κόρη μας να ουρλιάζει»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Θα ήταν αστείο να με πειράζει από την στιγμή που δεν προσβάλλω και δεν ενοχλώ κανένα»

Eurovision 2023 -Andrew Lambrou: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της κυπριακής συμμετοχής

Keywords
Τυχαία Θέματα