Τέμπη: Συγκλονίζει πατέρας που έχασε την κόρη του το 2003 -«Το δικό μας παιδί είχε βρεθεί από τα τελευταία»

Η σφοδρή σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη έχει συγκλονίσει από πανελλήνιο. Μέχρι στιγμής, οι νεκροί ανέρχονται σε 47, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενοι.

Αυτό το τόσο τραγικό δυστύχημα ξύπνησε σε πολλούς μνήμες από το 2003, όταν 21 μαθητές έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ο πατέρας μιας κοπέλας που έχασε τη ζωή τους στα Τέμπη εκείνη τη χρονιά, μίλησα σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- ανέφερε:

«Είναι τραγικό, τώρα σκέφτομαι όλους αυτούς τους γονείς γιατί τα περισσότερα είναι νέα

παιδιά, με όνειρα για τη ζωή τους και ξαφνικά φύγανε από κοντά μας.

Στην περιοχή μου έχουμε το δυστύχημα με τα 21 παιδιά που χαθήκανε το 2003 στα Τέμπη. Για κάποιους μπορεί να έχει ξεχαστεί όλο το περιστατικό, αλλά για εμάς δεν ξεχνιέται. Το ζούμε κάθε μέρα, μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας, η στεναχώρια είναι απερίγραπτη.

Έρχονται στο μυαλό μου άσχημες μνήμες. Είναι ένα έργο που το έχουμε δει στο παρελθόν και μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε όλους αυτούς που ψάχνουν τους δικούς της ανθρώπους», ανέφερε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας για το τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα.

Τέλος, ο πατέρας στέλνει όλη του τη δύναμη στους γονείς που θρηνούν σήμερα τα παιδιά τους: «Παρόμοια περίπτωση ήταν και το δικό μας το παιδί, το οποίο είχε βρεθεί από τα τελευταία. Η σκέψη μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους. Η λέξη “κουράγιο” είναι λίγη».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Με ηρεμιστικά μετά το δυστύχημα στα Τέμπη -Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Βασιλιάς Κάρολος: Ζήτησε από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να εγκαταλείψουν την κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο

J2US: Εκτός αέρα το μουσικό show -Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα