Τέμπη: Μαρτυρία-σοκ στο «Πρω1νό» -«Μας πήρε τηλέφωνο άγνωστο κινητό και μόλις το σηκώσαμε ακούσαμε την κόρη μας να ουρλιάζει»

Στο «Πρω1νό» του ANT1 μίλησε σήμερα το πρωί (2/3) ένας πατέρας που βρήκε την 22χρονη κόρη τραυματισμένη μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Όπως ανέφερε ο συγκεκριμένος άνδρας, το όνομα του οποίου είναι Πέτρος Πανταζής,  η κόρη του καθόταν στο βαγόνι 2 του τρένου και στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή που σώθηκε.

Μάλιστα, μετά την τραγωδία η 22χρονη πήρε τηλέφωνο εκείνον και τη γυναίκα από έναν άγνωστο αριθμό, ουρλιάζοντας «μαμά μου, έλα να με πάρεις. Τράκαραν τα τρένα, σκοτωθήκαμε,

πήραμε φωτιά».

«Ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της. Από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη ταξίδευε λόγω των σπουδών της στα παιδαγωγικά. Έχει ένα κάταγμα μικρό στη μέση της. Είναι στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Ταξίδευε μόνη της», είπε αρχικά ο Πέτρος Πανταζής.

Στη συνέχεια, ο πατέρα της 22χρονης ανέφερε: «Στις 23.05 χτυπάει το τηλέφωνό μου από ένα άλλο κινητό. Το σήκωσε η γυναίκα μου και ακούσαμε ένα ουρλιαχτό «μαμά μου, έλα να με πάρεις. Τράκαραν τα τρένα, σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά». Έκλεισε το τηλέφωνο και δεν ήξερα αν είναι ζωντανή. Έφυγα για Λάρισα. Μόλις έφτασα, πήρα το 100.

Πήγα στα Τέμπη, έφτασα στον τόπο του δυστυχήματος και ήταν μία κατάσταση δραματική. Φώναζα το όνομα της κόρης μου, είχε από πάνω μέχρι κάτω αίματα. Η κόρη μου βγήκε από το παράθυρο στα χωράφια».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023 -Andrew Lambrou: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της κυπριακής συμμετοχής 

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση του άντρα της, Θοδωρή Μαροσούλη με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη 

Τέμπη: Αγνοείται φίλη πρώην παίκτριας του GNTM -Η δημόσια έκκληση και οι στιγμές αγωνίας

Keywords
Τυχαία Θέματα