Πολύ δύσκολες ώρες για τον Μάριο Φραγκούλη

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον γνωστό ερμηνευτή Μάριου Φραγκούλη. Ο λόγος, η απώλεια του πολύ καλού παιδικού του φίλου, Χρήστου.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αν και δεν συνηθίζει -όπως ο ίδιος τόνισε- να γράφει συχνά για ανθρώπους που έχουν «φύγει».

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του παιδικού του φίλου, τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο που «ραγίζει» καρδιές.

View this post
on Instagram

A post shared by Mario Frangoulis (@mariofrangoulis)


«Δεν γράφω συχνά για ανθρώπους που έχω χάσει από την ζωή αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για τον χαμογελαστό και πάντα θετικό Χριστάκη μας, τον τόσο αγαπημένο παιδικό μας φίλο που ζήσαμε, μεγαλώσαμε μαζί στην Νέα Μάκρη…από έξι χρονών και μετά….

Άλλαξαν οι ζωές μας ταξιδέψαμε σε άλλες χώρες, όμως πάντα αυτό το αυθόρμητο χαμόγελο και η παιδική αθώα αγάπη κρατάει μέχρι τώρα και θα είναι μέσα μας μέχρι να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο. Τι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι από την ζωή τόσο νέοι και τόσο καλοί!

Καλό ταξίδι Χρήστο μας σε έναν άλλο κόσμο, ίσως και πιο μαγικό από αυτόν που ζούμε τώρα! Πάντα είσαι μέσα στην καρδιά μας. Μάριος #χρηστοσαλεξίου #νεαμακρη #marathonbeachhotel», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της σχετικής του ανάρτησης ο Μάριος Φραγκούλης.

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Μαρτυρία-σοκ στο «Πρω1νό» -«Μας πήρε τηλέφωνο άγνωστο κινητό και μόλις το σηκώσαμε ακούσαμε την κόρη μας να ουρλιάζει»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Θα ήταν αστείο να με πειράζει από την στιγμή που δεν προσβάλλω και δεν ενοχλώ κανένα»

Eurovision 2023 -Andrew Lambrou: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της κυπριακής συμμετοχής

Keywords
Τυχαία Θέματα