Τέμπη: Η 23χρονη που εξακολουθεί να αγνοείται δέκα μέρες μετά το δυστύχημα

Σοκ και ανατριχίλα έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το γεγονός ότι 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Και ενώ οι ταυτοποιήσεις των σορών έχουν ολοκληρωθεί, μια 23χρονη που ονομάζεται Εριέττα εξακολουθεί να αναζητείται από την οικογένειά της και τους φίλους της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι συγγενείς της 23χρονης  κοπέλα έφτασαν από την πρώτη στιγμή στη Λάρισα και έδωσαν δείγμα DNA,

ωστόσο δεν προέκυψε αντιστοίχιση και, όπως ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, δεν βρέθηκε κάτι.

«Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο θα μπορεί και να μην βρεθεί», δήλωσε στο OPEN η κα. Λεονταρή για την περίπτωση της αγνοούμενης Εριέττας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μια φίλη της 23χρονης κοπέλας ανέφερε: «Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της, ήταν στο βαγόνι 2. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια».

Οι γονείς και τα αγαπημένα πρόσωπα του νεαρής κοπέλας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει την παραμικρή απάντηση για την 23χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η Βάνα Πεφάνη: «Δεν μας εκτιμούν, δεν μας σέβονται»

Γιώργος Δεπάστας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχα διακρίνει την έπαρση του πρωταγωνιστή»

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα