Τάκης Ζαχαράτος: «Έκανα απεργία πείνας γιατί δεν ήρθε η Μαρινέλλα»

Ο Τάκης Ζαχαράτος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός performer – που έχει κάνε θραύση με τις μιμήσεις του – αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη αγάπη που έχει για τη Μαρινέλλα.

Ειδικότερα, ο Τάκης Ζαχαράτος περιέγραψε στον αέρα της ΕΡΤ την πρώτη φορά που άκουσε τη φωνή της Μαρινέλλας στο ραδιόφωνο αλλά και την πρώτη συνάντηση που είχαν πολλά χρόνια μετά. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε

μαγευτεί από τη φωνή και τα τραγούδια της και επιθυμούσε διακαώς να τη συναντήσει.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε ξεκινήσει απεργία πείνας με αίτημα να του φέρουν στο σπίτι τη Μαρινέλλα.

«Όταν ήμουν πέντε χρονών άκουσα την φωνή της στο ραδιόφωνο. Είπα “ποια είναι η κυρία που τραγουδάει” και μου είπαν πως ήταν η Μαρινέλλα. “Αν δεν έρθει τώρα εδώ στο σπίτι, δεν τρώω” είπα. Με κοιτάζαν η γιαγιά και η μαμά μου και έλεγαν ότι δεν είναι καλά το παιδάκι.

Αργότερα, ρώτησα “που είναι η Μαρινέλλα” και μου είπαν πως “δεν είναι εδώ” και τους απάντησα “δεν τρώω”. Έκανα απεργία πείνας και δεν έφαγα για τρεις μέρες. Η μαμά και η γιαγιά νόμιζαν πως κάτι έχει το παιδάκι και μου έγραφαν ψεύτικα γράμματα πως ήταν στην Αυστραλία, γιατί είχαμε κάτι ξαδέλφια του μπαμπά εκεί και τους ήρθε αυτό», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στην πρώτη συνάντηση που είχαν, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Έρωτας, γράμματα, γράμματα… Περνάνε τα χρόνια, στο σπίτι φυσικά ακούγαμε Μαρινέλλα και θυμάμαι τον εαυτό μου στην τραπεζαρία να έχω ξηλώσει από τον πολυέλαιο τα κρυσταλλάκια και τα έκανα σκουλαρίκια, καθόμουν και έλεγα το “Τολμώ” και τέτοια.

Ξεκινάω σε ένα καφέ στο Κολωνάκι και ένα βράδυ μού λένε “ξέρεις, σήμερα θα έρθει η Μαρινέλλα”. Εγώ νιώθω, όχι άνετα, κατευθείαν ότι υπάρχει σύνδεση με το μάτι. Τελειώνει η παράσταση, με έχει αγκαλιά στην πόρτα και μου δίνει συμβουλές».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως οι συμβουλές της καταξιωμένης τραγουδίστριας έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία του: «Εκεί που ήμουν χαμένος σε έναν ωκεανό, η Μαρινέλλα ήταν ο φάρος για να μην χαθώ. Ήταν ο φάρος που είπα ότι θα πάω από εκεί και η ίδια μου είπε ότι θα πάω από εκεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Σταματοπούλου: Βάφτισε τον γιο της στην Τήνο

 Συγκλονίζει ο Άρης Καβατζίκης: «Ο αδερφός μου πέθανε στον ύπνο του, η μητέρα μου “έφυγε” από καρκίνο»

 Βίκυ Καγιά: Γενέθλια για την κόρη της! Οι αδημοσίευτες κοινές φωτογραφίες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα