Survivor All Star: Σάκης και Μαριαλένα πιάστηκαν στα πράσα με κινητό;

Απρόθυμοι να σεβαστούν στο 100% τους κανόνες του «Survivor All Star» φαίνεται πως είναι οι συμμετέχοντες του φετινού κύκλου, μιας και δεν έχουν τέλος οι παραβιάσεις των κανονισμών. Κι ενώ έχουμε ήδη δει αρκετές αποβολές από το reality επιβίωσης κατά τη διάρκεια του φετινού κύκλου, ένα νέο βίντεο έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά.

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη να κρατούν κινητό στα χέρια τους, ενώ βρίσκονται καθισμένοι στην καλύβα. Την ώρα, μάλιστα, που βλέπουν την κάμερα να τους τραβάει,

η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προσπαθεί να κρύψει το κινητό κάτω από το σώμα της, ωστόσο δεν προλαβαίνει.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», που παρουσίασε το βίντεο του nassosblog, πρόκειται για ένα κινητό παλιάς τεχνολογίας που διαθέτει κουμπιά. Με την εν λόγω συσκευή μπορεί να πάρεις τηλέφωνο και να στείλεις μήνυμα, ωστόσο δεν έχεις τη δυνατότητα να μπεις στο διαδίκτυο και να αναζητήσεις πληροφορίες.

Το περιβόητο πλάνο που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κρατάει τη συσκευή προβλήθηκε κανονικά σε επεισόδιο του «Survivor All Star» κι ακόμα κι αν η σκηνή ήταν γρήγορη, υπήρξαν πολλοί που το εντόπισαν και μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά σε εκείνους που ανέφεραν ότι αυτό που κρατάει είναι μικρόφωνο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην συνάδει με την πραγματικότητα. Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της παραγωγής μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Διαβάστε ακόμα:

 Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: «Στην αρχή της σχέσης μας με έπιασε πανικός επειδή ερωτεύτηκα»

 Josephine για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή»

 Στέλιος Κουδουνάρης: «Ήμασταν έτοιμοι να διώξουμε την Ιωάννα Τούνη από την πρώτη εβδομάδα του “My Style Rocks”»

Keywords
Τυχαία Θέματα