Μουτσινάς για Μουζουράκη: «Πολύ εύθικτοι οι δημοσιογράφοι, κακώς έγραψε ποίημα, έπρεπε να στείλει μηνύσεις»

Μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube ο Πάνος Μουζουράκης γνωστοποίησε την επιθυμία του να μην παρευρεθούν στον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη κάμερες και δημοσιογράφοι, μιας και θέλει να κρατήσει αυτή την πολύ προσωπική στιγμή μακριά από τη δημοσιότητα.

Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε και σχολιάστηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με άλλους να εκφράζουν την ενόχλησή τους με τα

λεγόμενα του τραγουδιστή κι άλλους να σέβονται την επιθυμία του και να συμφωνούν μαζί του.

Το «Καλό μεσημεράκι», λοιπόν, πρόβαλε ένα μαζευτικό βίντεο με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, μετά την ανακοίνωση του Πάνου Μουζουράκη και ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε επί του θέματος, στηρίζοντας με τον τρόπο του τον τραγουδιστή.

«Για κάποιο λόγο, θεωρητικά μέσα στο μυαλό κάποιων ανθρώπων είναι ότι, επειδή σε γνωρίζει ο κόσμος, οφείλεις να δείξεις το βρακί σου. Ο άνθρωπος σου λέει ότι δε θέλω να έρθεις στον γάμο μου. Υπάρχουν ζευγάρια, τα ξέρετε, που σε βάζουν μέσα για να δεις πως ράβουν το βρακί της νύφης, σου λένε, “έλα με την κάμερα”. Πολύ ωραία», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής συνέχισε βάζοντάς τα με τους δημοσιογράφους που εκνευρίστηκαν με την επιθυμία του Πάνου Μουζουράκη: «Δεν κατάλαβα γιατί τα πήραν στο κρανίο. Οι πολύ εύθικτοι πια δημοσιογράφοι. Τι είναι αυτό; Σου λέει, “δε θέλω να ρθεις στον γάμο μου”. Στο έκανα χαριτωμένο, σου έκανα και ένα ποίημα, αντί να στείλω ένα δελτίο τύπου, “απαγορεύονται οι δημοσιογράφοι”. Στο έκανε και λίγο χαριτωμένο, ακριβώς γιατί είναι ο Πάνος Μουζουράκης και σου λέει, “παιδιά σας παρακαλώ μην, αλλά αν στείλετε θα τους κεράσουμε κι ένα ποτό”».

Και κατέληξε: «Δε καταλαβαίνω γιατί μετά πρέπει να γίνει όλο αυτό. Κακώς έγραψε ποίημα, έπρεπε να στείλει μηνύσεις. Μη το κάνουμε αυτό. Δεν έχουν όλα τόσο ενδιαφέρον παιδιά. Τα πράγματα τα σημαντικά αυτή τη στιγμή, δεν έχουν να κάνουν με τους celebrity. Δεν είναι σημαντικοί οι celebrities και οι ζωές τους.

Θα ανεβάσουν τα παιδιά δυο φωτογραφίες και θα τα δεις. Πάρε το υλικό από τα social, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και το έχεις το θέμα, μη παθαίνετε τρέλα. Σου λέει “μέχρι εκεί που θέλω” και έχει αυτό το δικαίωμα να στο πει».

Διαβάστε ακόμα:

Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση Έλληνα τραγουδιστή -«Εκείνη 55 και εγώ 25»

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της -«Έχω πιεστεί επαγγελματικά, ήθελα να φύγω»

Ανδρέας Λάμπρου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα υγείας πριν βγει στη σκηνή της Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα