Μάρα Ζαχαρέα: «Την ημέρα του debate έπαθα χαλάζιο, η Τζίμα ίωση, η Κοσιώνη ψύξη και ο Παπαδάκης έπεσε στις σκάλες»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Μάρα Ζαχαρέα και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Μουτσινά. Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το πολυσυζητημένο debate των πολιτικών αρχηγών, με εκείνη να αποκαλύπτει το παρασκήνιο εκείνης της ημέρας.

Ειδικότερα, η Μάρα Ζαχαρέα ανέφερε στον Νίκο Μουτσινά πως την ημέρα του debate όλη οι δημοσιογράφοι είχαν πάθει κάτι, ωστόσο προσπάθησαν να το διαχειριστούν και να φανούν επαγγελματίες

στη δουλειά τους. Όπως δήλωσε, εκείνη είχε χαλάζιο, η Ράνια Τζίμα ίωση, η Σία Κοσιώνη ψύξη, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης είχε πέσει από τις σκάλες.

«Καταρχάς αυτό το debate δεν θεωρώ εγώ ότι ήταν αστείο και θα σου πω γιατί. Όντως ήταν μέσα σε ένα αυστηρό πλαίσιο που ορίζει η διακομματική γιατί πάντα είναι όλα έτσι. Οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς κακά τα ψέματα. Μέσα όμως σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο, εγώ θεωρώ ότι και ειδήσεις βγήκαν και πολιτικό κλίμα υπήρξε», τόνισε αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα.

Και συνέχισε τον λόγο της, μιλώντας για το… μάτι που βρήκε τους δημοσιογράφους, αφού σχεδόν όλοι αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα.

«Αυτό το οποίο δεν έμαθε κανείς για αυτό το debate και θα σου πω τώρα, είναι ότι πάθαμε όλοι οι δημοσιογράφοι, οι περισσότεροι μάλλον όχι όλοι νομίζω μόνο ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ την γλίτωσαν, από μια καταστροφή», ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, η Μάρα Ζαχαρέα είπε: «Εγώ έπαθα χαλάζιο στο μάτι από μόλυνση, από το eyeliner και για αυτό βγήκα άβαφη. Η Ράνια Τζίμα έπαθε ίωση δεν έβγαινε η φωνή, είχε κάνει δύο κορτιζόνες και για αυτό μίλαγε έτσι. Η Σία Κοσιώνη είχε πάθει ψύξη δεν μπορούσε να στρίψει από την μια πλευρά.

Και εκεί που είχαμε μαζευτεί και λέγαμε εμείς οι γυναίκες “πω πω μου έχει συμβεί αυτό, πω πω μου έχει συμβεί το άλλο”, πετάγεται και ο Γιώργος Παπαδάκης και λέει τι να σας πω εγώ έπεσα στην σκάλα και είχε μελανιάσει».

Διαβάστε ακόμα:

 Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: «Στην αρχή της σχέσης μας με έπιασε πανικός επειδή ερωτεύτηκα»

 Josephine για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή»

 Στέλιος Κουδουνάρης: «Ήμασταν έτοιμοι να διώξουμε την Ιωάννα Τούνη από την πρώτη εβδομάδα του “My Style Rocks”»

Keywords
Τυχαία Θέματα