Τα ζώδια που πετυχαίνουν τους στόχους τους VS τα ζώδια που τα παρατάνε από το 1ο λεπτό! (Μέρος ΙΙ)

Κάποια ζώδια πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους και σε αυτά που μπορούν να καταφέρουν και άλλα ζώδια απογοητεύονται πολύ εύκολα και τα παρατάνε. Δες παρακάτω ποιοι είναι οι believers και ποιοι οι quitters.

ζώδια που εγκαταλείπουν τα όνειρά τους εύκολα

#1. Παρθένος
Οι Παρθένοι

γνωρίζουν καλά πως οι στόχοι δεν πετυχαίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη.  Αυτό είναι κάτι που δεν τους αποθαρρύνει αλλά τους κάνει να μην προσπαθούν να πετύχουν πολλούς στόχους. Συνήθως θα βάλουν 1-2 στόχους και θα προσπαθήσουν υπομονετικά για αυτούς, αφήνοντας τα μεγάλα σχέδια για άλλους.

#2. Ζυγός
Ο Ζυγός είναι πολύ ενθουσιώδης στο να πετύχει τα όνειρά του αλλά δεν έχει μεγάλη υπομονή και έτσι μπορεί να τα παρατήσει εύκολα. Μπορεί να νιώσει εύκολα ενθουσιασμό στο να κάνει πλάνα, σχέδια και να οργανώσει τους στόχους τους αλλά συνήθως θα μείνει στην οργάνωση.

#3. Κριός
Ο Κριός είναι ένα πολύ παθιασμένο ζώδιο ειδικά σε ό,τι αφορά τους στόχους του. Το μειονέκτημά του είναι ότι ο ενθουσιασμός του σβήνει γρήγορα και αμέσως νιώθει την ανάγκη να πετύχει νέους στόχους πριν καν ολοκληρώση την επίτευξη των παλιών.

#4. Ιχθείς
Ο Ιχθύς ως ζώδιο του νερού του αρέσει να ελίσσεται. Βάζει στόχους αλλά πετυχαίνει μόνο αυτούς που πραγματικά θέλει. Είναι σαν να σαμποτάρουν τους εαυτούς τους όταν δεν είναι σίγουροι για κάποιο στόχο που έχουν βάλει.

#5. Τοξότης
Ο Τοξότης θα παρατήσει τους στόχους του πριν καν αρχίζει να προσπαθεί γιατί είναι λίγο ανυπόμονος και τεμπέλης.

#6. Δίδυμος
Οι Δίδυμοι σαμποτάρουν τους στόχους τους πριν καν προσπαθήσουν για αυτούς. Μπορούν να εστιάσουν κάπου αλλά μέσα σε λίγα λεπτά θα αλλάξουν γνώμη και θα προσπαθούν κάτι άλλο.

Μπες στο Faysbook.gr να δεις ποια ζώδια είναι believers!

Διαβάστε ακόμα:

Δες πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του

Δες πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του (Mέρος ΙΙ)

Πώς θα καταλάβεις ότι είναι δυστυχισμένος…βάσει ζωδίου

Keywords
Τυχαία Θέματα