Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Πρόσφατα πέρασα μια κρίση ταυτότητας, τι θέλω, τι δεν θέλω»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μπορεί να είναι μόλις 27 ετών, αλλά έχει κάνει σημαντικά βήματα στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Μάλιστα, την φετινή τηλεοπτική σεζόν ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο».

Το απόγευμα της Τετάρτης (17/5), ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σ’ όλα,

ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε για την κρίση ταυτότητας που πέρασε, ενώ ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του.

«Έχω ζήσει πολλές κρίσεις, οικονομική, την πανδημία του Covid, ό,τι θες! Είμαι σε μια φάση που είμαι πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και τους ανθρώπους. Πρόσφατα πέρασα και εγώ μια κρίση ταυτότητας, τι θέλω, τι δεν θέλω. Προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή και στη δουλειά μου. Προσπαθώ να δω εγώ μέσα μου τι θέλω και όχι οι άλλοι γύρω μου. Με έπιασαν διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα και λίγο η πίεση της δουλειάς. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα αδικίας απλά είμαι τρομερά ανασφαλής», εξομολογήθηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν δίστασε να ρωτήσει τον ηθοποιό αν συγκατοικεί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Ο ηθοποιός δεν αρνήθηκε ότι διατηρεί δεσμό μαζί της, ωστόσο διέψευσε τις φήμες ότι μοιράζονται ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Διαβάστε επίσης:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»

Μουτσινάς για Αρναούτογλου: «Νομίζω ότι δεν μου το έχει ξαναπεί αυτό άνδρας στην τηλεόραση»

Έλλη Κοκκίνου: Δε φαντάζεστε ποια χρονιά της έγινε πρόταση να πάει στη Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα