«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούλιο του 1996 και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, μέχρι και σήμερα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας πολλά θέματα και αποκαλύψεις που την αφορούν.

Σε μια εξομολόγηση για την αείμνηστη ηθοποιό προχώρησε και η Άριελ Κωνσταντινίδη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής  «Mega Καλημέρα».

«Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν μία “μικρή Αλίκη”. Πολλές φορές μου έλεγε “όχι” σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ. 

Με

σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα την δική μου ταυτότητα. Για την Αλίκη ήμουν πάντα εκεί, στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι “τελειώνουν όλα” για την Αλίκη, ήμουν θυμωμένη. Και η μητέρα μου και η Αλίκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη, ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, παραθέτοντας τη δική της εμπειρία.

«Συμπρωταγωνιστής μου με έκανε να κλαίω με τη συμπεριφορά του επάνω στη σκηνή. Συνάδελφοι μου με έβλεπαν να κλαίω και μου έλεγαν “έλα μωρέ, τι έγινε;”. Αυτό που συνέβαινε επί σκηνής από συμπρωταγωνιστή μου ήταν παραβιαστικό και χυδαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του»

Βίκυ Κάβουρα: Αγκαλιά με τον Γιώργο Τζαβέλλα και τη μητέρα του μετά τη νίκη της ΑΕΚ

Χριστίνα Παππά: Η αποκάλυψη για το δεύτερο όνομα που θα δώσουν στην εγγονή της λόγω τάματος

Keywords
Τυχαία Θέματα