Τα βερνίκια νυχιών που θα κάνουν θραύση τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά. Πόσες φορές θα το πω. Μην ξεχνιέστε. Πρέπει να προετοιμαστείτε καταλλήλως ώστε να γίνετε θέμα συζήτησης τις γιορτές. Οι εμφανίσεις σας πρέπει να είναι εντυπωσιακές.

Τις τάσεις τις έχω αναλύσει, τις αποχρώσεις που είναι trend επίσης. Ιδέες για mani έχετε σχεδόν καθημερινά. Κι αυτό γιατί πρέπει να εστιάσετε και στα νύχια σας αφού είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία και μια λεπτομέρεια που αποκαλύπτει πόσο κομψή είστε και κατά πόσο γνωρίζετε τι είναι φέτος στην επικαιρότητα.

Υπάρχει

περίπτωση εκείνες τις μέρες, ειδικά αν είστε αναβλητικές, να μην βρείτε ραντεβού στη μανικιουρίστ. Δεν το εύχομαι αλλά μπορεί και να συμβεί. Θα πρέπει λοιπόν να είστε έτοιμες ώστε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε το κατάλληλο βερνίκι νυχιών στο σπίτι ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας mani. Δεν είναι δύσκολο και δεν θέλω πανικούς.

Σας έχω τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών της σεζόν. Σε κάθε απόχρωση και υφή. Και κλασικά και φωτεινά και με glitter. Μην ξεχνάτε ότι πέρα από τις γιορτινές εμφανίσεις το glitter φέτος είναι huge trend. Μην το φοβηθείτε αρκεί να το συνδυάσετε με το κατάλληλο outfit ώστε να μην κάνετε κάποια σοβαρή παρασπονδία. Εκτός αν υιοθετήσετε το επίσης trend 80’s look οπότε εγώ μαζί σας είμαι.

Ας δούμε τα ωραιότερα τώρα και επανέρχομαι με νεότερα

INC Cosmic Cutie Nails: Για λάμψη που θα εντυπωσιάσει

OPI Dancing Keeps me on my Toes: Κατάλληλο για όσες αγαπούν το λευκό χρώμα και τον χορό

Dior Diorific Vernis Nail Lacquer Promesse: Και χρυσό και glitter και το καταλληλότερο για το γιορτινό σας mani

Marc Jacobs Beauty Enamored Hi Shine Nail Polish Blacquer: Το αγαπημένο μαύρο

Smith & Cult Forever Fades Fast: Απαλό και διακριτικό αλλά tres chic

Christian Louboutin Goldomania Nail Colour: Ίσως είναι το δώρο που πρέπει να κάνετε στον ευατό σας τα φετινά Χριστούγεννα

YSL Mauve Alternatif: Το μοβ του χειμώνα

Tom Ford Nail Lacquer Smoke Red: Το κόκκινο, το κλασσικό και το ωραίο

Lauren B. Beauty Santorini Seduction: Η ονομασία του και μόνο αξίζει για να το έχετε στο νεσεσέρ σας αν και το μπλε του είναι υπέροχο

Διαβάστε ακόμη:

Το δώρο που θα κάνετε στον αγαπημένο σας τις φετινές γιορτές είναι απλά συγκλονιστικό

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για την πούδρα και γνωρίστε τον νέο τρόπο εφαρμογής

Keywords
Τυχαία Θέματα