Η Τζένη Μπαλατσινού μας δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της!

Διανύουμε μέσα Νοεμβρίου και οι περισσότεροι θα αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε Χριστουγεννιάτικο mood, αφού ο περισσότερος κόσμος τα περιμένει πως και πως για να πάρει μια ανάσα από την απαιτητική καθημερινότητα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που στολίζουν από νωρίς τα σπίτια τους, ώστε να γίνει ο χώρος τους πιο χαρούμενος.

Ανάμεσα σε αυτού φαίνεται πως είναι και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία στόλισε ήδη το Χριστουγενιάτικο της δέντρο και μας ενημέρωσε για το γεγονός, μέσα από τον προσωπικό

της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, αυτή την περίοδο απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες έκανε μια guest εμφάνιση στο δημοφιλές show του ΣΚΑΙ, My Style Rocks και συμβούλεψε τις διαγωνιζόμενες.

Η ίδια προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φροντίζει να απασχολεί μόνο μέσα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους διάφορα στιγμιότυπα από τη μέρα της. Έτσι σήμερα θέλησε να μοιραστεί με τους followers το εντυπωσιακό δέντρο που κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού της.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε «κάγκελο» με τις δηλώσεις που άκουσε στον αέρα της εκπομπής της!

Keywords
Τυχαία Θέματα