Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός του «Τατουάζ» δήλωσε: «Εργάστηκα στην οικοδομή ως σιδεράς και…»

Πρόκειται για έναν νεαρό ηθοποιό ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσω της συμμετοχής του στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ», στην οποία έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο εν λόγω ηθοποιός είχε ερμηνεύσει κατά το παρελθόν ρόλο και σε άλλη τηλεοπτική παραγωγή, και συγκεκριμένα στην σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου». Ενώ επίσης έχει συμμετάσχει και σε θεατρικές παραστάσεις. Παρόλα αυτά, η πορεία του στην ζωή δεν ήταν εύκολη, καθώς αντιμετώπισε σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Ο

λόγος για το Νίκο Πολυδερόπουλο, ευρύτερα γνωστό ως «Ορφέα» στην σειρά «Το Τατουάζ». Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», όπου εκμυστηρεύτηκε την δυσκολότερη δουλειά που έχει κάνει. Αφού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει δουλέψει και σε οικοδομή.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει ήταν στην οικοδομή, όταν εργάστηκα ως σιδεράς. Εκτός του ότι είχε πολύ κουβάλημα, αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να χτυπάω λαμαρίνες για να τους δίνω ένα συγκεκριμένο σχήμα. Γυρνούσα, λοιπόν, κάθε βράδυ στο σπίτι μου με πονοκέφαλο κι έπαιρνα παυσίπονα για να μπορέσω να κοιμηθώ. Αλλά ακόμη και αυτή τη δουλειά την έβρισκα δημιουργική. Αυτή που δεν μου ταίριαζε καθόλου ήταν όταν δούλευα στα φορτηγά κι έπρεπε να ξεφορτώνω τα εμπορεύματα. Εκεί ουσιαστικά το μόνο που κάνεις ήταν να καταπονείς τη μέση σου για να βγει το μεροκάματο».

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Έμεινε άφωνη η Φαίη με την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα!

Keywords
Τυχαία Θέματα