Τα παιδικά χρόνια της Έλενας Χριστοπούλου και το απίστευτο περιστατικό στο σχολείο!

Η Έλενα Χριστοπούλου ασχολείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον χώρο της μόδας, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, Greece’s Next Top Model. H coach του διαγωνισμού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό GALA και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά

της χρόνια, ενώ διηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην ίδια και μία συμμαθήτριά της.

«Ήμουν δημοφιλής στο σχολείο. Όχι ως η “ωραία της τάξης”. Τα πήγαινα πολύ καλά και με τους άνδρες και τις γυναίκες. Ήμουν καλή μαθήτρια αλλά όχι σπασικλάκι, ήμουν αθλήτρια αλλά και αγοροκόριτσο. Ψιλογκάγκανο με αθλητικό σορτσάκι και κάλτσες. Ήμουν το κορίτσι που θέλανε να κάνουν παρέα, όχι να τα φτιάξουν μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις 18 Νοέ, 2018 στις 9:59 πμ PST

Και πρόσθεσε ένα περιστατικό που της διηγήθηκε πρόσφατα η μητέρα της: «Όταν ήμουν στο Δημοτικό μια συμμαθήτρια μου, η Μαρία, είχε αυτοτραυματιστεί στο πρόσωπο και είχε πει στον διευθυντή “με χτύπησε η Χριστοπούλου” για να με επιπλήξει. Δεν με πήγαινε, είχε εμμονή μαζί μου. Η μαμά μου δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι αν ένα παιδί έφτασε σε αυτό το σημείο, τότε στη ζωή σου πρέπει να περιμένεις τα πάντα. Δεν είμαι, ούτε το παίζω άγια. Έχω κάνει πολλά λάθη και πολλά σωστά. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή του και πληρώνω επιλογές ακόμη. Τα σιχαίνομαι τα όρια, είναι περίεργα σύνορα για τον χαρακτήρα μου».

Δείτε ακόμη: Η «βόμβα» της Γαρυφαλλιάς Καλιφώνη για τη συνέχεια του GNTM! «Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά θα δείτε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα