Είναι καιρός να κάνετε ένα δώρο στα μαλλιά σας, το αξίζουν

Όλη τη διάρκεια του χρόνου ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας σαν να μην υπάρχει αύριο. Από το styling με το πιστολάκι και το σίδερο για μπούκλες και ίσιωμα μέχρι τις χημικές επεξεργασίες αφού θέλουμε να κάνουμε όποια trend απόχρωση βλέπουμε. Το μετανιώνουμε λίγο μετά και ξανά πίσω στο αγαπημένο κομμωτή μας να σώσει την κατάσταση.

Τώρα λοιπόν που έρχονται γιορτές και ένα δώρο θα το κάνουμε στον εαυτό μας μήπως θα πρέπει να είναι σχετικό με τα μαλλιά μας; Λέω εγώ τώρα. Μια εξειδικευμένη σειρά περιποίησης που θα δώσει και πάλι την υγεία, τη λάμψη και τη φροντίδα που χρειάζεται η τρίχα που τόσο την

ταλαιπωρούμε.

Μια τέλεια ιδέα είναι το Gift Box της Kerastase που περιέχει τη σειρά chronologiste και αποτελείται από το σαμπουάν για απαλότητα Bain Revitalisant, τη μάσκα Masque Regeneration για άμεση και απόλυτη θρέψη και το τέλειο άρωμα Parfume. Γιατί ναι και τα μαλλιά μας πρέπει να έχουν το άρωμα τους. Το έχετε πάντα στην τσάντα σας ώστε να απλώνετε κάθε φορά που νοιώθετε την ανάγκη ή σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση που θέλετε να μυρίζουν υπέροχα και να προκαλέσουν το ενδιαφέρον.

Οι συσκευασίες είναι limited edition και θα τις βρείτε αποκλειστικά στα επιλεγμένα κομμωτήρια & ηλεκτρονικά καταστήματα συνεργαζόμενων κομμωτηρίων σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Το κραγιόν της Lupita Nyong’o είναι ότι ωραιότερο για το φετινό Χειμώνα

Τα πιο κλασικά party make up looks είναι εμπνευσμένα από τα catwalks της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα