Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν ελεύθερη και…

Η Ελένη Μενεγάκη, εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει μια ξεχωριστή σχέση με τους τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια έμεινε πιστή στο concept της εκπομπής που υπηρετεί και με ανάλαφρη κουβέντα, χιούμορ και διάθεση κρατά μια όμορφη συντροφιά στο κοινό της τηλεόρασης του Alpha.

Πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της μοιράζεται τις ανησυχίες της, τις σκέψεις της αλλά και της εμπειρίες της. Έτσι έκανε και το μεσημέρι της

Τετάρτης 21 Νοεμβρίου. Με αφορμή τον σχολιασμό του θέματος: «Αυτά είναι προβλήματα. Διχασμένη η Ελβετία. Με κέρατα ή χωρίς οι αγελάδες;», η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη για την περίοδο που ήταν ελεύθερη και ζούσε μόνη της. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είχε κατοικίδιο ένα σκύλο μαλτέζ και όταν του έκοψε τα μαλλιά του, κρυβόταν κάτω από την πολυθρόνα.

«Θυμάμαι την περίοδο που ζούσα μόνη μου κι ελεύθερη, είχα τότε ένα μαλτεζάκι. Θυμάμαι που κάθε φορά που πήγαινα να του κόψω τα μαλλιά γιατί κρεμόντουσαν και όταν ήθελα να το βγάλω έξω, κρεμόντουσαν τα μαλλάκια του στο δρόμο. Παιδιά ο σκύλος είχε ψυχολογικά, όποτε του έκοβα τα μαλλιά, κρυβόταν κάτω από την πολυθρόνα, δεν αισθανόταν καλά και είπα δε βαριέσαι ας είναι βρώμικα τα μακριά μαλλιά του…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά στα σχόλια της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: “Ας έρθει να δει την παράσταση και να…”

Keywords
Τυχαία Θέματα