Τα ωραιότερα nail art του NYFW 2019 που μπορείτε να υιοθετήσετε σήμερα κιόλας

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη είναι σε εξέλιξη και καθημερινά βλέπουμε τις τάσεις Fall-Winter 2019. Ναι, γνωρίζουμε ήδη τι θα φορεθεί αλλά και ποια είναι make up, hair και nail looks που θα επικρατήσουν. Φυσικά δεν απαγορεύεται να τα υιοθετήσετε από σήμερα. Και ξεκινάμε από τα νύχια. Τη λεπτομέρεια που έχει μεγάλη σημασία για εμάς και εσάς. Είδαμε υπέροχα looks, επιλέξαμε τα ωραιότερα και δεν θα τα κρατήσουμε κρυφά.

Στα παρασκήνια οι διάσημοι nail artists συνεργάστηκαν

με τα μεγαλύτερα nail colour brands ώστε να δημιουργήσουν looks που αναβάθμισαν το μακιγιάζ, τα χτενίσματα και κυρίως τα ρούχα.

Δείτε τα και αποφασίστε εκείνο που θα ζητήσετε από τη μανικιουρίστ στο επόμενο ραντεβού σας.

Jonathan Sinkhai: Μια κλασική berry απόχρωση που η nail artist Alicia Torello ονόμασε “sangria purple” είναι εκείνη που θα επικρατήσει το επόμενο φθινόπωρο.

Christian Siriano: Η Rita remark χρησιμοποίησε αρκετά γραμμάρια κρυστάλλων Swarovski προκειμένου να δημιουργήσει το glam mani. Χρησιμοποίησε στο μισό νύχι μαύρο βερνίκι ενώ το άλλο μισό με τα κρύσταλλα. Εμπνεύστηκε το look από τα παπούτσια του Οίκου.

Kate Spade: Η Julie Kandelee δημιούργησε το συγκεκριμένο look το οποίο χαρακτήρισε ως “second skin glitter”. Ένα μίνιμαλ σχέδιο με διάφανη και “καθαρή” βάση πάνω στην οποία άπλωσε νιφάδες με χρυσόσκονη.

Adeam: Οι πέρλες στα καλύτερα τους αφού στόλισαν τόσο τις δημιουργίες όσο και τα νύχια. Το σκούρο μπλε επικράτησε και το απαλό ροζ ακολούθησε. Μετά την εφαρμογή του top coat η nail artist Mei Kawajiri κόλλησε μια μεγάλη πέρλα στη βάση του νυχιού και μικρότερες στην υπόλοιπη επιφάνεια.

Nicole Miller: Η συλλογή του Οίκου ήταν αφιερωμένη στο grunge των 90’s το οποίο συνδύασε με σύγχρονα γραφικά. Τα νύχια ταίριαξαν απόλυτα με το look αφού απέκτησαν ένα γκρι-πράσινο χρώμα και ένα ασπρόμαυρο σχέδιο στον αντίχειρα και το παράμεσο.

Jeremy Scott: Όλα στο show του δημιουργού ήταν ασπρόμαυρα, ακόμη και τα μαλλιά. Δεν θα μπορούσαν να διαφοροποιηθούν τα νύχια οπότε είχαν μαύρη βάση ενώ με λευκό βερνίκι έγραψαν ‘Νέα Υόρκη” στα επτά δάχτυλα υμνώντας με αυτό τον τρόπο την πόλη που διοργανώνεται η Εβδομάδα Μόδας.

Διαβάστε ακόμη:

Grammy Awards 2019: Τα hair accessories είχαν την τιμητική τους!

Oι μακριές αλογοουρές ήταν το χτένισμα των Grammy Awards!

Keywords
Τυχαία Θέματα