Σοκ! Κοπέλα έκανε «βουτιά» σε κάδο σκουπιδιών ψάχνοντας για φαγητό

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ! Κοπέλα έκανε «βουτιά» σε κάδο σκουπιδιών ψάχνοντας για φαγητόΤρίτη, Φεβρουάριος 12, 2019 - 17:21

❱❱ Εικόνες απόλυτης εξαθλίωσης αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου μία νεαρή καταγράφηκε να κάνει «βουτιά» στα σκουπίδια αναζητώντας φαγητό!

Το περιστατικό, το οποίο μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει, δημοσιοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες μέσω του facebook

στο προφίλ με την ονομασία «Αγιοι Θεόδωροι».

Στα δύο φωτογραφικά καρέ που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζεται μία νεαρή κοπέλα που φοράει μαύρο κολάν και αθλητικά μποτάκια να έχει κυριολεκτικά βουτήξει μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Σχόλια

Η μισή είναι χωμένη μέσα στα σκουπίδια και από τον κάδο εξέχουν μόνο τα πόδια της! Αμέσως κάποιοι από τους χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η κοπέλα πιθανότατα έχασε κάτι και έψαχνε να το βρει ανάμεσα στο περιεχόμενο του κάδου.

«Ισως μαζί με τα σκουπίδια που ενδεχομένως πέταξε στον κάδο να αφαιρέθηκε και πέταξε μαζί και κάτι χρήσιμο. Οι φωτογραφίες δεν λένε πάντα την αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας εξ αυτών.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που ανάρτησε τις εν λόγω φωτογραφίες διευκρίνισε στη συνέχεια ότι η εικονιζόμενη νεαρή έψαχνε στα σκουπίδια για φαγητό. Αλλοι τόνισαν πως εικόνες σαν αυτή, οι οποίες θυμίζουν Κατοχή, είναι όλο και πιο συχνές τα τελευταία χρόνια, ενώ ένας χρήστης αναρωτήθηκε αν κάποιος έχει κάνει κάτι για να βοηθήσει τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα