Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/2

Σήμερα θα μιλήσουμε για το δερμάτινο ή leather look jacket που υπάρχει στη ντουλάπα των περισσότερων από εσάς -αν ακόμα δεν έχετε αποκτήσει ένα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού στην αγορά θα βρείτε πολλά σε σούπερ εκπτωτικές τιμές. Είναι ένα κομμάτι -κλειδί, ευκολοφόρετο, που ταιριάζει εύκολα σε κάθε στυλ και ολοκληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο σχεδόν κάθε outfit.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του

ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα κόκκινο λεπτό leather look τζάκετ φορεμένο σαν μπλούζα, μακρυμάνικο, με φερμουάρ και λαιμόκοψη και ένα μπλε skinny jean που τελειώνει πάνω από τον αστράγαλο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ που αποτελείται από πολλές μικρές ασημένιες αλυσίδες, Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα peep toe booties, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Naked Ultimate Basics Eyeshadow της Urban Decay, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Just A Pinch της MAC, τις γυαλάδες με το Ηighlighter Τrio Everglow της Ofra x Nikkietutorial και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ψηλό pony tail με λίγο όγκο και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Το leather look jacket είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλα των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς, τόσο σε επίσημες περιστάσεις, όσο και σε καθημερινές και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετήσετε και εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/2

Keywords
Τυχαία Θέματα