Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας άρωμα επιλέγοντας τις νότες που αγαπάτε

Πως θα σας φαινόταν να δημιουργήσετε μόνες σας το άρωμα που αγαπάτε; Να εκφραστείτε με τις νότες που υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα σας. Ναι είναι εφικτό χάρη στη νέα σειρά της The Body Shop, Scents of Life. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα mix and match.

Αρχικά πρέπει να σκεφτείτε τι θα έλεγε για εσάς το άρωμά σας αν είχε φωνή. Η σιωπηλή έκφραση της προσωπικότητάς σας είναι μία απόλυτα προσωπική επιλογή. Πλέον,

όμως, μπορεί να έχει και τη δική σας υπογραφή με τη νέα σειρά αρωμάτων της The Body Shop, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το δικά σας μοναδικά αρώματα.

Η σειρά Scents of Life αποτελείται από 5 μοναδικά, cruelty-free και vegan αρώματα μακράς διάρκειας για τη σύγχρονη γυναίκα. Οι νέες αυτές εσάνς μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, αλλά ο πρωτοποριακός τους σχεδιασμός σας επιτρέπει να πειραματιστείτε! Επιδοθείτε λοιπόν στο mix and  match και ανακαλύψτε τον συνδυασμό που σας εκφράζει απόλυτα!

Ginger και Cinnamo, Bergamot και patcouli, Ose και cedarwood, musk και mandarin, Iris και Violet: Είναι η νέα σειρά σοφιστικέ αρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα αρώματα της σειράς ή να αποκτήσετε εκείνο που θα δημιουργήσετε μόνες σας. Κάτι πιο πικάντικο ή πλούσιο, έντονο ή λουλουδάτο, απαλό ή γλυκόπικρο. Με πλούσιες νότες από ginger, τριαντάφυλλο, κανέλα και καπνό. Με αισθησιακές νότες από μιμόζα, υάκινθο, γιασεμί, πατσουλί και κεχριμπάρι. Με κομψές νότες από μανταρίνι, γαρύφαλλο, βανίλια, musk και σανταλόξυλο. Με ντελικάτες, δροσερές νότες από κορίανδρο, μέντα, τριαντάφυλλο και ξύλο κέδρου. Με λουλουδάτες νότες από βιολέτα, ίριδα, βετιβέρ, πατσουλί και κεχριμπάρι.

Είναι η ωραιότερη ιδέα ενόψει των γιορτών και φυσικά ένα απίθανο δώρο. Θα γίνεται μια νέα αρωματοποιός, μπερδεύοντας γλυκά τις νότες που αγαπάτε περισσότερο. Μη διστάζετε. Το άρωμα είναι η σφραγίδα σας και τώρα μπορεί να είναι αποτέλεσμα της δική σας έμπνευσης. Τολμήστε το, είναι ότι πιο δημιουργικό.

Διαβάστε ακόμη:

H Kylie Jenner ακολούθησε το παράδειγμα της Kim, έκοψε τα μαλλιά της και τώρα μοιάζουν σαν δίδυμες

French moon nail art: Το νέο trend που θα σας ξετρελάνει

Keywords
Τυχαία Θέματα