Τα νύχια σας σπάνε; 4 σωτήρια tips από επαγγελματίες nail artists και 5 προϊόντα που κάνουν απίστευτη δουλειά!

Τα νύχια σας είναι ταλαιπωρημένα και το γνωρίζουμε. Οι περισσότερες από εσάς ζητάτε από τη μανικιουρίστ να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του ημιμόνιμου αφού διαρκεί περισσότερο και για 2 περίπου εβδομάδες μένετε ήσυχες.

Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία των γυναικών που τοποθετεί gel ή ακρυλικό στα νύχια ώστε να αποκτήσουν το nail look των Kardashian. Και τα δύο όμως ταλαιπωρούν τα νύχια και τα κάνουν αδύναμα με αποτέλεσμα να σπάνε. 

Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ για να σας δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Όλα όσα πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε για να δυναμώσετε τα νύχια σας και πάλι. 

Γάντια:

Πρέπει να τα φοράτε πάντα ειδικά αν κάνετε δουλειές στο σπίτι. Ειδικά αν τα χέρια σας έρχονται σε επαφή με νερό και απορρυπαντικά. Είναι  ο πιο εύκολος τρόπος να τα προστατεύσετε. Επιπλέον δεν θα αφυδατωθεί το δέρμα στα χέρια σας.

Αποφύγετε το gel και το ακρυλικό: Τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουράσετε τα νύχια σας. Μπορείτε να απλώσετε ένα nude βερνίκι νυχιών ή απλά μια βάση με θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά στη σύνθεση της.

Οι nail artists επιμένουν ότι τα κοντά νύχια είναι ιδιαίτερα κομψά και αν είναι περιποιημένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια απόχρωση βερνικιού σας αρέσει.

Χρησιμοποιείστε κρέμα ή λάδι στην περιοχή γύρω από τα νύχια: Η ενυδάτωση είναι το μυστικό. Αν τα νύχια και η γύρω περιοχή έχει την υγρασία που χρειάζεται τότε όλα θα πάνε καλά. Μπορείτε να απλώνετε μικρή ποσότητα ελαίου ή κρέμας λίγο πριν πέσετε για ύπνο.

OPI Pro Spa Nail & Cuticle Oil

Jessica Phenomen Oil Intensive Moisturizer 

Dior Huile Abricot

Grown Alchemist Cuticle Oil Hypericum Extract, Neem, Borage

Απλώστε δυναμωτικό: Μια μικρή έρευνα στο αγαπημένο σας beauty κατάστημα αρκεί για να βρείτε το προϊόν που θα χαρίσει δύναμη στα νύχια σας. Κάντε μόνες στο σπίτι ένα απλό μανικιούρ και εφαρμόστε το σε όλη την επιφάνεια των νυχιών.

Mavala Scientifique K + Nail Hardener 

Διαβάστε ακόμη:

Οι παλέτες σκιών που θα σας χαρίσουν το πιο cool smokey eye look του Καλοκαιριού!

To floral manicure της Lucy Hale είναι ό,τι πιο ρομαντικό έχετε δει τελευταία!

Keywords
Τυχαία Θέματα