Τα nail trends που είδαμε στο NYFW μπορείτε να τα αποκτήσετε σήμερα κιόλας

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 είναι γεγονός. Στα παρασκήνια των διασημότερων οίκων οι beauty experts έκαναν θαύματα δημιουργώντας απίθανες τάσεις που θα συζητηθούν πολύ. Ειδικά οι nail artists που τον τελευταίο καιρό έχουν υπέροχες εμπνεύσεις μας χάρισαν τέλεια nail looks. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε ένα χρόνο για να τα αντιγράψετε. Απλά δείτε τα και επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει.

Εμείς είμαστε εδώ για

να σας αποκαλύψουμε τα αγαπημένα μας. Εσείς θα τα αποθηκεύσετε και θα ζητήσετε από την προσωπική σας μανικιουρίστ να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά.

Oscar de la Renta: Οι δημιουργίες ήταν όπως πάντα πολυτελής με υφάσματα όπως μετάξι, βελούδο και φτερά να δημιουργούν μια glam εικόνα. Το κλασικό, κόκκινο μανικιούρ ταίριαξε τέλεια αποδεικνύοντας πως παραμένει ένα από τα αγαπημένα χρώματα των μόδιστρων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Pop (@misspopnails) στις 11 Φεβ, 2020 στις 9:56 πμ PST

Monse Maison: Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από το punk-rock κίνημα και τα νύχια ήταν σκούρα κόκκινα, ματ και με piercing. Ένας μικροσκοπικός κρίκος περασμένος στις άκρες των νυχιών δημιούργησε το  twist που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Pop (@misspopnails) στις 8 Φεβ, 2020 στις 1:42 μμ PST

Jason Wu: Τα μοντέλα εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με ρομαντική διάθεση και δημιουργίες σε παστέλ αποχρώσεις. Το μανικιούρ όμως είχε μια vampy καφέ-κόκκινη απόχρωση που γνωρίζουμε πως αγαπάτε πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη deborah lippmann (@deborahlippmann) στις 10 Φεβ, 2020 στις 2:13 μμ PST

Brock Collection: Ο συγκεκριμένος οίκος είναι ανερχόμενος και θα συζητηθεί πολύ τα επόμενα χρόνια. Για τον επόμενο χειμώνα προτείνει να συνδυάσετε το μαύρο δέρμα με το σκούρο μοβ-κόκκινο χρώμα στα νύχια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Remark (@ritaremark) στις 11 Φεβ, 2020 στις 10:49 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης της Zendaya είναι αδιανόητα απλή και πρέπει να τη γνωρίσετε

To bob της Hailey Bieber έκλεψε την παράσταση στο after party των Όσκαρ! Μήπως ήρθε να ώρα να το υιοθετήσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα