Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Κριέ μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να σε απασχολεί η καριέρα σου, ακόμα κι αν δεν έχεις καριέρα. 2) Να σε απασχολεί η υγεία σου, ακόμα και αν δεν έχεις προβλήματα υγείας και θέλεις να κάνεις κάτι το οποίο θα λειτουργήσει προληπτικά, είτε μιλάμε για εξετάσεις, είτε ακόμα και για να πάρεις τις βιταμίνες σου απ’ το φαρμακείο. 3) Να μη σηκώσεις το τηλέφωνο στη μάνα σου, στον πατέρα σου, στον άντρα σου, στη γυναίκα σου και σε όποιον θέλει να σε βάλει με το ζόρι να συζητήσεις οικογενειακά

θέματα. Απαγορεύεται να κάνεις τα προβλήματα των άλλων προβλήματα σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Ταύρε μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να είσαι όσο εκδηλωτικός και εκφραστικός θέλεις. 2) Να κάτσεις σε μία γωνιά και να πουλάς τρέλα χωρίς να κάνεις τίποτα. 3) Να βγεις με κάποιον που σου αρέσει και του αρέσεις, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται ότι θα ρίξεις άκυρο στην κολλητή σου ή στον κολλητό σου που μπορεί να σε χρειάζονται διακαώς. 4) Να κάτσεις με τα παιδιά σου σπίτι και να παίζετε τρίλιζα μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. Απαγορεύονται οι ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δίδυμε μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να κλειστείς στο σπίτι σου και να μη δώσεις σημασία για το τί συμβαίνει έξω από αυτό. 2) Να κλείσεις σταθερά, κινητά, υπολογιστές και να βγάλεις και το κουδούνι απ’ την πρίζα, για να μη μπορεί να σε ενοχλήσει άνθρωπος. 3) Να πεις στο αφεντικό σου “Άντε παράτα μας κι εσύ, έχουμε και τα οικογενειακά μας”. 4) Να κλείσεις έκτακτο ραντεβού με την ψυχολόγο σου. Αν μετά από τόσες επιλογές επιλέξεις την εργασιοθεραπεία, πρόβλημα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκίνε μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να ξεσκονίσεις τον τηλεφωνικό σου κατάλογο και να επικοινωνήσεις με όσα γκομενάκια είχατε πει να τα πείτε και κάτι οι δουλειές, κάτι οι υποχρεώσεις δεν τα είπατε. 2) Να διαπραγματευτείς σκληρά και να μην υποκύψεις σε οποιονδήποτε προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί, ακόμα κι αν αυτό οδηγήσει τις διαπραγματεύσεις σε ναυάγιο. Απαγορεύεται ωστόσο να πιστέψεις σε οράματα και σε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν ξέρεις αν έχουν πιθανότητα να βγουν αληθινά.

ΛΕΩΝ: Λιοντάρι μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να πάρεις τα ευρώ σου και να τα κάνεις πετσετάκια για να γυαλίσεις τα ποτήρια σου. 2) Να αγοράσεις οτιδήποτε θεωρείς ότι θα σου φανεί πρακτικά χρήσιμο. 3) Να κάνεις συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσεις μία κατάσταση για να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. 4) Να φας και να πιεις ό,τι βρεθεί στο διάβα σου. Απαγορεύεται όμως να δανειστείς λεφτά, όχι μόνο απ’ την τράπεζα, αλλά ούτε απ’ τη μάνα σου. Α! Ούτε και να δανείσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρθένε μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να μιλάς για σένα και τα κατορθώματά σου απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. 2) Να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, είτε αυτό σημαίνει ότι πας κομμωτήριο, γυμναστήριο, στον πλαστικό σου, στο μασέρ σου, οπουδήποτε… 3) Να ασχοληθείς με τα επόμενα βήματά σου και να ορίσεις μόνος σου τι είναι πιο σημαντικό για εσένα και μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι για την εξέλιξή σου. Απαγορεύεται να ασχοληθείς με τους άλλους…

ΖΥΓΟΣ: Ζυγέ μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να κλειστείς σε ένα πατάρι και να σπας αμύγδαλα μέχρι να ξημερώσει. 2) Να κατεβάσεις όλη τη ντουλάπα σου κάτω και να δώσεις τα ρούχα σου στον… πλησίον σου. 3) Να το παίξεις άρρωστος και να μην πας για δουλειά. 4) Να εξαφανιστείς αφήνοντας όμως πίσω σου ένα σημείωμα “Επιστρέφω”. 5) Να δώσεις μία ευκαιρία στον πρώην σου να σου δείξει ότι άλλαξε. Απαγορεύεται να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε αγχώνει ή σου προκαλεί πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιέ μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να πας σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή σε οποιοδήποτε μαγαζί πιστεύεις ότι θα παίξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ακόμα κι αν είσαι σε σχέση. 2) Να βάλεις τον κολλητό σου ή την κολλητή σου, πάνω από τον/τη σύντροφο σου. 3) Να διεκδικήσεις όσα πιστεύεις ότι σου οφείλονται και δεν σου έχουν δοθεί. 4) Να κυνηγήσεις το πιο τρελό σου όνειρο. Απαγορεύεται όμως να δείξεις ότι προκειμένου να κάνεις όλα αυτά τα ωραία που σου είπα, απαξιώνεις οποιονδήποτε άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξότη μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να βάλεις σε προτεραιότητα την καριέρα σου, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει κάποιους ανθρώπους στο οικογενειακό σου περιβάλλον. 2) Να “γλείψεις” το αφεντικό σου (με μέτρο πάντα), γιατί άνθρωπος είναι και αυτός και έχει τις ανασφάλειές του, οι οποίες καταλήγουν να σου γίνονται πρόβλημα. 3) Να πας την πεθερά σου στο γιατρό. 4) Να καυχηθείς για τα κατορθώματά σου. Απαγορεύεται να σε πιάσει η κυκλοθυμία σου και ο εκνευρισμός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγόκερε μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να φλερτάρεις μέσω Facebook με ένα γκομενάκι που βρίσκεται στην Αυστραλία. 2) Να γραφτείς στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για να πάρεις επιτέλους εκείνο το απολυτήριο. 3) Να κλείσεις εισιτήρια για Αμερική δίχως επιστροφή. 4) Να κάνεις μήνυση στο γείτονα που αφήνει το σκυλί του να κάνει την ανάγκη του στο μπαλκόνι και δεν το καθαρίζει. 5) Να κάνεις γιόγκα και διαλογισμό. Απαγορεύεται να ασχοληθείς με ανούσια ζητήματα και κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχόε μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να πας στην τράπεζα και να διεκδικήσεις εκείνο το δάνειο που σου έχουν αρνηθεί τις προηγούμενες πέντε φορές. 2) Να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να προχωρήσεις σε κάποιο διακανονισμό που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από κάποια χρέη. 3) Να κλείσεις ραντεβού με τον ψυχολόγο σου και να έρθεις αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο σου φόβο. 4) Να διεκδικήσεις λεφτά που σου χρωστάνε. Απαγορεύεται να αφήσεις τις ανασφάλειες σου να καθορίσουν τις επιλογές σου.

ΙΧΘΥΣ: Ιχθύ μου, σήμερα επιτρέπεται: 1) Να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να του κάνεις κάποιο χατίρι που μπορεί να το έχεις αρνηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. 2) Να ξεκινήσεις μία διαδικασία διαπραγματεύσεων και συζητήσεων στα επαγγελματικά σου. 3) Να πάρεις την άποψη κάποιων σημαντικών ανθρώπων του περιβάλλοντός σου σχετικά με ένα θέμα που σε απασχολεί. Απαγορεύεται όμως να λειτουργήσεις εγωιστικά, υποτιμώντας οποιονδήποτε άλλο βρίσκεται γύρω σου.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: iStock/ Ideal Image 

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα