Masterchef: Κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση ο παίκτης με το πρόβλημα όρασης;

«Ονομάζομαι πρακτικά τυφλός, διότι έχω μόνο 5% όραση! Έχω ένα μότο, το οποίο είναι τέσσερα αρχικά γράμματα. Το Ε, το Θ, το Υ και το Π. Επιμονή, θέληση, υπομονή και πείσμα. Πιστεύω ότι έχω και τα τέσσερα!», είχε εξομολογηθεί ο Βασίλης στη φάση των οντισιόν του Masterchef.

Ο Βασίλης στα bootcamps του μαγειρικού διαγωνισμού κλήθηκε να μαγειρέψει ξανά μπροστά στους κριτές έχοντας ένα άτομο για βοήθεια, που έγινε τα μάτια του, ωστόσο το πιάτο που παρουσίασε δεν κατάφερε να πάρει ποδιά από κάποιον από τους κριτές ώστε να τον δούμε στο σπίτι του MasterChef.

«Στις

οντισιόν είχαμε πει ότι η αντιμετώπιση πρέπει να είναι δίκαιη και εμείς να κοιτάξουμε το πιάτο και την προσπάθεια. Το μήνυμα της παρουσίας σου εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο από το ίδιο το πιάτο και την μαγειρική. Αλλά θα πρέπει να είμαστε και δίκαιοι μαγειρικά», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε σχέση με την απόφαση που πήραν να μην του δώσουν κάποια ποδιά.

«Η ιστορία σου αποδεικνύει το εξής: Τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι εκεί για να μας πεισμώνουν και να μας κάνουν καλύτερους. Η λέξη «Ακατόρθωτο, δε γίνεται» πρέπει να τη βάλουμε στην άκρη! Όλα γίνονται αν το πιστέψουμε», ανέφεραν ωστόσο οι κριτές αποχαιρετώντας τον.

«Είναι μια απίστευτη εμπειρία, που είναι σαν ένα όνειρο… Ήταν υπεραρκετό που έφτασα μέχρι εδώ, αλλά θα ‘θελα να μπω μέσα… δεν πειράζει! Θα ‘θελα να στείλω ένα μήνυμα όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους σεφ και τους εστιάτορες ότι ένα άτομο με πρόβλημα όρασης μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο με τους υπόλοιπος όσον αφορά τη μαγειρική και μπορεί ανταπεξέλθει μέσα σε μια κουζίνα» ανέφερε ο 36χρονος Βασίλης αποχωρώντας από τον διαγωνισμό.

Δείτε τι έγινε:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Μαζωνάκης: Τέλος στη συνεργασία του με το Fever G – Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

Η απάντηση του Νίνο στο δημοσίευμα που τον θέλει σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα

Νεκρός στα 25 του γνωστός ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα